Elazığ

Elazığ Haberleri

41. Mahalle Yolda

Köklü bir geçmişe sahip olan 593 Bin nüfuslu Elazığ'da yeni bir mahalle kurulacak. Elazığ'a yeni bir vizyon katacak olan mahallenin proje hazırlıklarına başlandı.

İl Özel İdarespor’un Başkanı belli oldu!

Sebahattin Uçar’ın istifası sonrası Kadınlar Basketbol Süper Lig ekibi Elazığ İl Özel İdarespor’da Olağanüstü Genel Kurul yapıldı

‘Aşık Veysel Benim Adım’ Adlı Oyun Tiyatro Oyunu Ertelendi

Elazığ Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü tarafından Cuma günü sahnelenecek ‘Aşık Veysel Benim Adım’ adlı oyun gösterimi, Van ve Siirt’ten gelen şehit haberleri üzerine ertelendi.

Şehitler Yolu Yürüyüş Parkurunun Açılışı Yapıldı

5 Temmuz hain darbe girişiminin 4. yıl dönümünde şehitleri hatırlamak, gösterilen direnci, birlikteliği ve iradeyi belleklerde taze tutmak için, Fırat Üniversitesi Rektörlüğü tarafından “15 Temmuz Temalı Fotoğraf-Resim Sergisi ve Şehitler Yolu Yürüyüş Parkurunun Açılışı” yapıldı.

Belediye Araçları 15 Temmuz’da Ücretsiz Olacak

Elazığ Belediyesinden yapılan açıklamada, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde ulaşımın ücretsiz sağlanacağı belirtildi.

Başkan Şerifoğullari’ndan Yerel Gazetelere Ziyaret

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’da yayın yapan basın kuruluşlarını ziyaret etti.

Elazığ Otobüs Terminali İhalesi 5 Ağustos’ta Yapılacak

Elazığ Belediyesi tarafından Güney Çevreyolu üzerine inşa edilecek şehirlerarası otobüs terminal binası yapım ihalesi, 5 Ağustos 2020’de gerçekleştirilecek.

Başkan Şerifoğulları İl Genelindeki Belediye Çalışmalarını İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, belediye çalışmalarını yerinde görmek amacıyla şehir genelinde bir dizi inceleme ziyaretinde bulundu.

Başkan Şerifoğulları’nın Seçim Vaatleri Bir Bir Hayata Geçiyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları¸ şehrin geleceğine değer kazandıracak projelerini bir bir hayata geçiriyor.

‘Deneyap’ Eğitmen Eğitimi Başladı

Elazığ Gençlik Merkezi bünyesinde bu yıl hayata geçirilen DENEYAP projesi kapsamında eğitmenlere yönelik eğitim çalışmaları başlatıldı.

Depremde Yıkılan Okulların Yerine Yenilerinin Yapımına Başlandı

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen depremde ağır hasar görerek yıkımı gerçekleştirilen okulların yerine, hayırseverlerle yapılan protokoller kapsamında yenilerinin yapımına başlandı.

Elazığ Belediyesi Geri Dönüşüm Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, geri dönüşüm çalışmalarıyla geleceğe yatırım yapmayı sürdürüyor.

'40 Köye, 40 Çeşme' Projesi Hayata Geçti

Kuzova Derneği, köylere çocuk parkları ve çevre düzenlemeleri sonrasında yeni bir projeyi daha hayata geçirdi.

Yaz Şenlikleri Yeniden Start Aldı

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün vatandaşlara keyifli bir yaz sunmak amacıyla başlattığı şenlikler, ‘Tekin Bulut Konseri’ ile yeniden star aldı.

Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri Başlıyor

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenecek Yaz Şenlikleri, 11 Temmuz Cumartesi günü başlıyor.

Otobüs Terminali Temizlendi

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Korona virüs (COVİD-19) salgınıyla mücadele kapsamında Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde hummalı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

15 Temmuz Şehitleri Bayrak Koşusu

İlimizde FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'da kalkıştığı darbe girişiminin 4. yıl dönümünde, şehitler anısına çeşitli spor etkinlikleri düzenlenecek…

Memursen 2. Etap toki’nin su problemi çözüldü

Elazığ Belediyesi, Çaydaçıra Mahallesi Memursen 2. Etap TOKİ konutlarının içme suyu problemini çözüme kavuşturdu.

Mezarlık Alanlarında Peyzaj Çalışmaları Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların kabir ziyaretlerini rahatlıkla yerine getirebilmeleri için Asri ve Sürsürü mezarlık alanlarında bir takım peyzaj düzenlemeleri gerçekleştirdi.