Elazığ

Elazığ Haberleri

Elazığ Belediyesi Kardeşlik Mevsiminde Umut Olmaya Devam Etti

Elazığ Belediyesi dayanışma ve kardeşlik mevsimi Ramazan ayı süresince ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik destekleyici çalışmalarıyla gönül köprüleri kurdu.

Elazığ Belediyesi Kardeşlik Mevsiminde Umut Olmaya Devam Etti

Elazığ Belediyesi dayanışma ve kardeşlik mevsimi Ramazan ayı süresince ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik destekleyici çalışmalarıyla gönül köprüleri kurdu.

Elazığ Belediyesi’nden Mezarlıklarda Korona Virüs Tedbirleri

Elazığ Belediyesi, Korona virüs tedbirleri kapsamında 4 günlük sokağa çıkma yasağının uygulanacağı Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşlar tarafından yoğun olarak ziyaret edilen mezarlık alanlarında tedbirlerini arttırdı.

Elazığ Belediye Konservatuvarından Bayram Konseri

Elazığ Belediye Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu, Elazığ Belediyesi youtube sayfası üzerinden vereceği online konserle hem Elazığlıların hem de gurbetteki Elazığlıların bayram coşkusuna ortak olacak.

Otobüs Güzergâhları Normal Seyrine Döndü

Korona virüs tedbirleri kapsamında şehrin ana arterlerinin trafiğe kapatılması nedeniyle değişikliğe gidilen Elazığ Belediyesi otobüs güzergahları, yolların trafiğe açılmasıyla normal seyrine döndü.

Müsiad Elazığ Zimem Defteri Geleneğini Devam Ettiriyor

Müstakil Sanayici ve işadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından her yıl gerçekleştirilen, Osmanlı zamanında adet haline gelmiş olan Zimem Defteri uygulamasını geleneksel hale getirerek, yeniden yaygınlaşması için bu Ramazan Ayın da da çalışma başlattı.

Elazığ Belediyesi Kandil Özel Programı Büyük İlgi Gördü

Elazığ Belediyesi youtube sayfası üzerinden düzenlenen Kadir Gecesi Kandil özel programı vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Elazığ Belediyesi Çocukların Sevincine Ortak Oldu

Elazığ Belediyesi tarafından Korona virüs (KOVİD-19) tedbirleri kapsamında bir hafta aradan sonra sokağa çıkan çocuklara ikramlarda bulunuldu.

İHH’dan 400 Yetime Bayramlık Hediyesi

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde 400 yetimi sevindirecek bayramlıklarını ve ayakkabılarını alarak teslim etti.

Elazığ Belediyesi’nden Kandil Özel Programı

Elazığ Belediyesi, youtube sayfası üzerinden 19 Mayıs Salı günü, saat 21.30 da Kadir Gecesi Kandil özel programı düzenleyecek.

İlim Yayma Cemiyetinden 1000 Yetime Bayramlık Yardımı

İlim Yayma Cemiyeti Yetim Komisyonu yaklaşan Ramazan Bayramı münasebetiyle yardımlarını sürdürüyor. Komisyon üyeleri yaklaşan bayram öncesinde 1000 yetime ayakkabı ve bayramlık yardımında bulundu.

Başkan Şerifoğulları Tüm Birimlerimizle Sahadayız

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları yoğun trafik akışına sahip şehrin ana arterlerinden Korgeneral Hulusi Sayın Caddesi’nde başlatılan yol genişletme çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları, Mustafapaşa Mahallesi’nde İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8’lik depremde yıkımın yaşandığı Mustafapaşa Mahallesi’nde incelemelerde bulunarak, yeni konutların inşa çalışmalarına ilişkin bilgi aldı.

Hamzabey Barajı İçme Suyu Haziran Ayında Kullanıma Sunulacak’

Başkan Şerifoğulları: ‘Hamzabey Barajı İçme Suyu Haziran Ayında Kullanıma Sunulacak’

Elazığ Belediyesi’nden Uyarı

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şehir dışına taşınma zorunluluğu bulunan ikinci el otomobil satış galerilerinin, farklı isimler altında şehir merkezinde faaliyet göstermesine ilişkin uyarıda bulunuldu.

Elazığ Belediyesi İmar Planını Askıya Çıkardı

Elazığ Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısında onaylanan İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Başkan Şerifoğulları, Gazi Ve Vali Fahribey Caddesi’nde İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları asfalt ve kaldırım çalışmalarıyla yenilenen Gazi Caddesi ve Vali Fahribey Caddesi’nde incelemelerde bulundu.

2. Dede Korkut Uluslararası Hikâye Yazma Yarışmasına İlişkin Bilgilendirme

Elazığ Belediyesi tarafından, 2. Dede Korkut Uluslararası Hikâye Yarışması’na ilişkin sonuç değerlendirme sürecinin Korona virüs (KOVİD-19) salgınıyla mücadele tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirilemediği belirtilerek, sonuçların 2020 yılı içerisinde duyurulacağı açıklandı.

Şehrin Ana Arterlerine Konfor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin ana arterlerinden Vali Fahribey Caddesi’nde başlatılan asfalt ve kaldırım yenileme çalışmaları tamamlandı.