Elazığ

Elazığ Haberleri

GIDA ÜRETİM NOKTALARINA SIKI DENETİM

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, gıda üretimi ve satışı yapan işyerlerine yönelik etkin denetimlerini sürdürüyor.

BELEDİYENİN YAZ ŞENLİKLERİ İPTAL EDİLDİ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Hakkâri’de meydana gelen hain saldırıda iki askerimizin şehit olması sebebiyle Çarşamba günü yapılması planlanan Yaz Şenlikleri programının iptal edildiğini duyurdu.

ŞERİFOĞULLARI: “GÜVENLİ VE KONFORLU ULAŞIM İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI HIZLANDIRDIK”

Şehrin ana arterleri arasında yer alan Yahya Kemal Caddesi, yapılacak yol genişletme çalışmalarıyla altı şeride çıkarılıyor.

Deve Mağarası ve Ölbe Vadisi Güzelliği İle Dikkat Çekiyor

Elazığ’da Ölbe Vadisi ve içerisinde bulunan Deve mağarası güzelliği ile dikkat çekiyor

Şerifoğulları, Siyaseti De Hizmeti De Vatandaşlarımızla Birlikte Yapıyoruz”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 2002 yılında kurulan AK Parti’nin vatandaştan hiç kopmadığını, siyasetine de yapılacak hizmetlere de vatandaşla birlikte karar verdiğini söyledi.

Başkan Şerifoğulları, Engelsiz Yaşam Merkezi İçin Çalışmaları Başlattı

Elazığ Belediyesi sosyal belediyecilik alanında önemli bir projeye imza atıyor.

Başkan Şerifoğulları’ndan Kursiyerlere Sertifika

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, EBEGEM bünyesinde verilen eğitimlere katılan 110 kursiyere ser11tifikalarını verdi. 

Elazığ Belediyesinden Elbüs Açıklaması

Elazığ Belediyesinden yapılan açıklamada, şehir içi ulaşımda kullanılan elektrikli otobüslerde teknik arıza yaşandığı, bu sebeple araçların bakıma alındığı bildirildi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN KURSİYERLERE SERTİFİKA

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, EBEGEM bünyesinde verilen eğitimlere katılan 110 kursiyere ser11tifikalarını verdi.

ELAZIĞ BELEDİYESİNDEN ELBÜS AÇIKLAMASI

Elazığ Belediyesinden yapılan açıklamada, şehir içi ulaşımda kullanılan elektrikli otobüslerde teknik arıza yaşandığı, bu sebeple araçların bakıma alındığı bildirildi.

MÜSİAD Dost Meclisinde TKDK Destekleri Anlatıldı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD)Elazığ’ın Geleneksel Olarak Düzenlediği Dost Meclisi Toplantısının bu haftaki konuğu Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Elazığ İl Koordinatörü İbrahim Sertaç Yılmaz konuk oldu.

EBEGEM’DE YENİ DÖNEM KURSLARI BAŞLADI

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde açılan üç branştaki kurslarda eğitim başladı.

Harput’ta Otopark Alanı 3 Katına Çıkarıldı

Elazığ Belediyesi tarafından Harput’ta başlatılan kapsamlı çalışmalarla otopark alanı 3 katına çıkarıldı.

Başkan Şerifoğulları Afet Sonrası İncelemelerini Sürdürüyor

Başkan Şerifoğulları Afet Sonrası İncelemelerini Sürdürüyor

Ebegem’de Yeni Dönem Kurslar İçin Son Fırsat

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) bünyesinde farklı dallarda açılan yeni dönem kurslarla, gençlerin gelişimlerine ve geleceklerine katkı sağlanmaya devam ediliyor.

İhsan Tarakçı, Başkan Şerifoğulları'nın Genel Danışmanı Oldu

Elazığ’ın tanınmış kültür adamlarından, Gazetemiz yazarı İhsan Tarakçı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın Genel Danışmanlığı görevine getirildi.

MÜSİAD Dost Meclisi Asilhan Arslan’ı Ağırladı

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği(MÜSİAD)Elazığ şubesinin Geleneksel Dost Meclisi Toplantısının bu haftaki konuğu Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan ve Stk Platformu Dönem Başkanı Prof. Dr. Kenan Peker oldu.

“Okumayı Başardıysam Yürümeyi de Başaracağım”

Haber: Vedat Yetik - Elazığ’ın Karşıyaka Mahallesinde yaşayan ve rahatsızlığı nedeniyle 11 kez ameliyat olan 12 Yaşındaki Abdulahit Dere, en büyük hayali olan yürüyebilmek için büyük azim gösteriyor.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI AFET SONRASI İNCELEMELERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, geçtiğimiz günlerde etkili olan sağanak yağış ve sonrasındaki sel felaketi nedeniyle evlerin hasar gördüğü Hicret Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.