Elazığ

Elazığ Haberleri

İl Özel İdaresi Bilim Merkezinden Öğrencilere Yarıyıl Etkinlikleri

Elazığ İl Özel İdaresi Bilim Merkezi yarıyıl tatilinde öğrencileri bilimsel faaliyetler ve etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor.

BAŞKAN YANILMAZ: “ELAZIĞ’IN YILDIZI PARLAYACAK”

Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 31 Mart 2019 yerel seçim çalışmaları kapsamında AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek çalışmalarını sürdürüyor.

GİRİŞİMCİLİK KURSU BAŞLADI

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM)’de KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri başladı.

Özel Çocuklarımız, En Güzel Şerbet için Yarıştı.

Beyazay Derneği Elazığ Beyazay şubesi tarafından ‘Aşmak İçin Hareket’ projesi kapsamında düzenlenen “Osmanlı Haftası nedeniyle engelli özel çocuklar, Osmanlı şerbeti hazırlama yarışması düzenledi.

İL MÜDÜRÜMÜZ SÜPHİ DÖNER KURUM PERSONELİ İLE TANIŞMA VE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI .

İl müdürlüğümüze yeni atanan Süphi DÖNER, şube müdürlerimiz ve kurum personelinin katılımlarıyla İl Müdürlüğümüz Gençlik Merkezi toplantı salonunda 16 Ocak 2019 Çarşamba günü saat 14:00’de gerçekleşen “Tanışma ve İstişare” toplantısı yapılmıştır.

MEHMET AKİF ERSOY SEMT KÜTÜPHANESİ’NE KİTAP BAĞIŞI

Elazığ Belediyesi tarafından kısa bir süre önce hayata geçirilen Mehmet Akif Ersoy Semt Kütüphanesi’nde öğrenciler hem etüt çalışmalarını sürdürüyor hem de kitap okuyor.

BELEDİYEDEN BUZLANMAYA KARŞI ÖNLEM

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, belediye tarafından yürütülen kar küreme çalışmalarını yerinde inceledi.

KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Elazığ’da dün gün boyu etkili olan kar yağışının ardından Elazığ Belediyesi bünyesindeki karla mücadele ekipleri, şehrin dört bir yanında karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

DAVRANIŞ BİLİMLERİ UZMANI YİĞİT’TEN GENÇLERE ALTIN UYARILAR

AEP Formatörü ve Davranış Bilimleri Uzmanı Şengül Yiğit Elazığ’daki söyleşi ve konferans programlarına devam ediyor. Bu kapsamda Şehit Eyüp Oğuz Proje Okulu’nu ziyaret eden Yiğit, öğrencilerle ‘Gençlerde 5 Sevgi Dili’ konulu bir söyleşi programı gerçekleştirdi.

AİLE İÇİ İLETİŞİM UZMANI ŞENGÜL, ELAZIĞLILARLA BULUŞUYOR

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Eğitimcisi, Davranış Bilimleri Uzmanı Şengül Yiğit, Elazığlılarla buluşuyor.

KURUM HEKİMLİĞİ HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYOR

Elazığ Belediyesi, hizmet binasında sürdürülen kurum hekimliği belediye çalışanlarına en kaliteli hizmeti sunmaya devam ediyor.

MİNİK KALPLER GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR

Elazığ Belediyesi ‘Hayır Çarşısı’ ihtiyaç sahibi ailelere hizmet vermeye devam ediyor.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN BİR KONFERANS DAHA

Elazığ Belediyesi ‘Kültürel Etkinler’ dizisi kapsamında 1203’üncü etkinliğini gerçekleştirecek.

SERDAR TUNCER VE SADIK YALSIZUÇARLAR ELAZIĞLILARLA BULUŞTU

Yaptığı televizyon programları ve yazdığı eserlerle büyük beğeni toplayan Araştırmacı-Yazar Serdar Tuncer ve Yazar Sadık Yalsızuçarlar, Elazığ Belediyesi’nin konuğu olarak 2.Kitap Fuarı’nda bir söyleşi programı gerçekleştirdiler.

EMLAK VE ÇTV ÖDEMELERİNDE SON GÜN 30 KASIM

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2. taksit ödeme süresi 30 Kasım 2018 tarihinde sona eriyor.

MHP Malatya Kadın Kollarından TYGD'ye Ziyaret

MHP Malatya Kadın Kolları Başkanı Selma Çiçek ve Yönetim kurulu üyeleri Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği Doğu Anadolu Bölge Başkanlığını ziyaret etti.

BELEDİYE'NİN 2019 MALİ BÜTÇESİ BELİRLENDİ

Elazığ Belediyesi’nin 2019 yılı mali bütçesi, belediye meclis toplantısında alınan kararla belirlendi. Belediye Meclisi’nin Kasım ayı toplantılarında gündem maddeleri arasında yer alan 2019 yılı bütçesi Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla meclis üyelerine sunuldu.

ELAZIĞ İŞ VE İSTİHDAM FUARI’NA YOĞUN İLGİ

Elazığ Belediyesi, Fırat Üniversitesi, Ticaret ve Sanayi Odası, İş Kur ile Gelecek Fuarcılık tarafından işverenlerin kalifiye eleman teminine yardımcı olmak, gençlerin iş hayatında yer almalarını sağlamak ve girişimcilik ruhunu arttırmak amacıyla gerçekleştirilen “Elazığ 1. İş ve İstihdam Fuarı” yoğun ilgi gördü.

BAŞKAN YANILMAZ’A ÜÇ ÖDÜL DAHA

Elazığ Belediyesi çevreden ulaşıma, kültür-sanattan eğitime hayatın her alanında yaptığı çalışmalar ile takdir toplamaya devam ediyor.