Elazığ

Elazığ Haberleri

Bakan Kacır Elazığ’ı Müjdeye Boğdu.

Elazığ programı kapsamında Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi, Meslek Komiteleri ve Üyeleri ile bir araya gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı M. Fatih Kacır, İdris Alan tarafından kendisine sunulan Elazığ İş Dünyası talep ve beklentiler raporunu inceleyerek müjdeleri birbiri ardına sıraladı.

Aşık Veysel, Elazığ’da Türküleriyle Anıldı

Anadolu halk ozanlarından Aşık Veysel’in türküleri, ünlü türkücü Yavuz Bingöl tarafından gerçekleştirilen konserde seslendirildi. Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan konserde Aşık Veysel’in sevilen türküleri seslendirilerek keyifli bir gece yaşandı.

Elazığ Belediyesi’nden Duyuru

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle Olgunlar, Kültür, Sürsürü, Üniversite ve Çaydaçıra Mahallelerinde su kesintisi yaşandığı ve arızanın giderilmesine yönelik çalışmaların ivedilikle sürdürüldüğü bildirildi.

Bakan Kacır'ın Elazığ Programı Belli Oldu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, bir dizi temaslarda bulunmak üzere pazartesi günü Elazığ'a geliyor.

Başkan EVSEN’den ETUDER Kahve Fincan Müzesine Destek

Elazığ Kahvehaneciler ve Kıraathaneciler Esnaf Odası Başkanı Ferhat EVSEN, ETUDER KAHVE FİNCAN MÜZESİ’ne ziyarette bulundu ve Kahve Fincan Müzesi Proje Sorumlusu Araştırmacı –Yazar Ahmet BULUT’a birlik ve beraberlik sözü verdi.

TİCARET DOĞDUĞU SOKAKLARA DÖNDÜ

"Ticaret Doğduğu Sokaklara Dönüyor Projesi" kapsamında Tarihi Kapalı Çarşı, Bakırcılar Çarşısı ve Saray Camii çevresinde gerçekleştirilen yenileme, restorasyon ve rekreasyon çalışmalarıyla bölge cazibe merkezi haline geldi.

Âşık Veysel'in Türküleri Yavuz Bingöl Tarafından Elazığ’da Seslendirilecek

Halk ozanı Âşık Veysel Şatıroğlu, vefatının 50. yıl dönümünde “Ziraat Bankası Âşık Veysel 50. Yıl Anma Konserleri” kapsamında ünlü türkücü Yavuz Bingöl’ün seslendireceği parçalarıyla yad edilecek.

Elazığ, Kent Müzesine Kavuşuyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin yıllardır beklediği bir özlemini daha gidererek Elazığ’ın kültür ve turizmine yeni bir değer daha kazandırıyor.

Elazığ Belediyesi’nin Sanayi Mahallesi’nde Gerçekleştirdiği Çocuk Eğlencesine Ailelerden Yoğun İlgi

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla şehrin dört bir yanında hizmetlerini sürdüren Elazığ Belediyesi, Yaz Şenlikleri kapsamında Sanayi Mahallesi 60.Yıl İlkokulu bahçesinde gerçekleştirdiği çocuk etkinlikleriyle miniklere unutulmaz bir eğlence yaşattı.

Raif Çiçek’ten Nezaket Ziyaretleri

Eski MHP İl Başkanı Raif Çiçek, MHP Merkez İlçe Kongresi sonrası İl Başkanı Yunus Bal ve Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Vahit Erkan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Teminat Zorunluluğu SGK Prim Taksitlendirmelerinin Önüne Geçiyor.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, istenilen teminatların, son ödeme tarihi 31 Ağustos 2023 olan SGK prim ödemelerinin 12 ve 24 ay taksitlendirmelerinin önüne geçerek mağduriyet oluşturduğunu ifade etti.

Başkan Özer Macit Kurum Ziyaretlerini Sürdürüyor

Ak Hazar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Özer Macit, kamu kurumlarını ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaretlerini sürdürüyor.

MÜSİAD Üyelerine TKDK 13. Çağrı Dönemi Destekleri Anlatıldı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen, Dost Meclisi Toplantısı'nda bu hafta; TKDK 13. Çağrı Dönemi destekleri ile alakalı üyelere bilgilendirmelerde bulunuldu.

Eğitim Sektörü Alarm Veriyor

Eğitim Sektöründe Büyüyen Maliyetler ve Öğrenci Ücretlerinin Sınırlamaları Zorluk Yaratıyor.

Başkan Şerifoğulları; ‘Mahalle Ayrımı Gözetmeden Şehrimizin Her Köşesine Hizmet Götürüyoruz’

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ataşehir ve Güneykent Mahallerinde yapımı devam eden yeni imar yolu, muhtarlık ofisleri ve 16 derslikli ortaokulun inşa çalışmalarını yerinde inceledi.

TEKNOVA OSB’de Bin Kişilik İstihdam Hedefiyle Tekstil Yatırımı Gerçekleşecek.

İstanbul’da tekstil alanında faaliyetlerini sürdüren Esteks A.Ş firma yetkilisi Engin Öner, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan ile yaptıkları ikili görüşmeler neticesinde TEKNOVA OSB’de yatırım yapma kararı aldıklarını açıkladı.

Elazığ’da Dahil!

Deprem Bölgesinde 10 ilin faydalandığı Bursluluk sınavı ayrıcalığı konusunda MEB'den son dakika açıklaması geldi

Akgün Ailesinin Acı Günü

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Genel Başkanı Metin Akgün’ün Annesi Emekli Öğretmen Hayriye Akgün Vefat Etti.

Başkan Alan’dan Motofest’e Destek

Global Mobis Derneği Başkanı Sercenk Emiroğlu ve Eşi Nergis Emiroğlu Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret ederek 17-20 Ağustos tarihlerinde 2.si düzenlenecek olan 2. Ağın Motofest Festivali hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

Toplam 2828 haber.