Elazığ

Elazığ Haberleri

Başkan Ayaz’dan Yerinde Dönüşüm Projesi Açıklaması

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde depremden etkilenen iller için Yerinde Dönüşüm projesi kapsamında hibe ve faizsiz kredi başvuruları başladı.

Pazar Günü Açık Olacak!

Elazığ Valiliği açıkladı. Pazar günü gerçekleştirilecek olan Kamu Personel Seçme Sınavı dolayısıyla Pazar günü nüfus müdürlükleri açık olacak.

17 NOKTAYA YENİ -T- PLAKA TİCARİ TAKSİ DURAĞI AÇILACAK

Değişen ve gelişen Elazığ’ın ihtiyaçları doğrultusunda 17 noktada yeni T plaka ticari taksi durak noktalarının açılması kararlaştırıldı.

ELAZIĞ BELEDİYESİ YAZ ŞENLİKLERİ TÜM COŞKUSUYLA SÜRÜYOR

Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri bütün coşkusuyla devam ediyor.

Bakan Tekin: "Tüm Eksiklikler Giderilecek"

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, deprem bölgesinde önce fiziki ve maddi yatırım anlamında ihtiyaç duyulan eksiklikleri giderme çabasında olduklarını ve Elazığ depreminde yıkılan sınıfların yerine inşa edilmek üzere planlanan 67 tane projelerinin olduğunu söyledi.

Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri, Yoğun İlgi İle Başladı

Elazığ Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, 19 Temmuz ve 31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Yaz Şenlikleri’nin ilk gününde Zafer Döner bir birinden güzel parçaları ile sahne aldı.

İyilik Evi’nde Eğitim Gören Minikler Harput’taki Müzeleri Gezdiler

Elazığ Belediyesi tarafından Hicret Mahallesi’nde hizmete sunulan İyilik Evi'nde eğitim gören minik öğrenciler Elazığ Belediyesi tarafından Harput’ta hizmete sunulan müzeleri gezdiler.

Başkan Şerifoğulları ‘Briketçi-Kiremitçiler Sitesi’ İnşaat Alanında İncelemelerde Bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehir genelinde farklı noktalarda hizmet sunan yakın meslek gruplarını tek çatı altında toplamayı hedefleyen çalışmalar doğrultusunda hayata geçirilen Briketçi-Kiremitçiler sitesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Başkan Alan’a Önemli Görev

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, TOBTİM Uluslararası Ticaret Merkezleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

Elazığ Belediyesi Mini Terminal Binası Vatandaşların Takdirini Topluyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim vaatlerinden biri olan ve hayata geçirilen Mini Terminal Binası vatandaşların beğenisini topluyor.

Şehirler Arası Otobüs Terminali Elazığ’a Vizyon Katacak

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın 11 Ana Başlıkta 100 Projesi’nden biri olan Şehirler Arası Otobüs Terminali’nin yapımının tamamlanmasıyla, Türkiye’nin önemli turizm duraklarından olan Elazığ’a gelecek misafirlere ve Elazığlılara daha düzenli, temiz ve konforlu bir ulaşım imkanı sunulmuş olacak.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI YAZ SPOR OKULLARI’NDA

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda eğitim gören çocuklarla bir araya geldi.

ETSO Başkanı Alan: ‘11 İlin MTV Ek Vergisinden Muaf Tutulması Önemli’

ETSO Başkanı Alan: “Sn.Cumhurbaşkanımıza Deprem Bölgesine göstermiş olduğu hassasiyet sebebiyle teşekkür ediyoruz.”

15 TEMMUZ DEMOKRASİ MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI, DEMOKRASİ VE MİLLÎ BİRLİK GÜNÜ AÇILIŞ DAVETİ

Tarih: 15 Temmuz Cumartesi Saat: 20.00 Yer: 15 Temmuz Demokrasi Meydanı 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nde, aziz şehrimiz Elazığ'ımıza kazandırdığımız kalıcı eserlerimizden bir tanesi olan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Yer Altı Otoparkı'nın, resmi açılışını gerçekleştirecek olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Satranç Turnuvasında Heyecan Dolu Anlar Yaşandı

Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim gören özel gereksinimli bireyler arasında satranç turnuvası düzenlendi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SEMİNER VERİLDİ

Elazığ Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile Türk Kızılay Elazığ Şubesi, belediye personeline yönelik “Afetler ve Korunma Bilinci, Afet Malzemelerini Tanıma ve Çadır Kurma Eğitimi" konusunda bilgilendirme semineri düzenledi.

Abdullahpaşa’daki Kentsel Dönüşüm Çalışmaları Büyük Oranda Bitti

Elazığ Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında şehrin farklı mahallelerinde inşasına başlanan depreme dayanıklı konutlar, hızlı bir şekilde tamamlanarak hak sahiplerine teslim ediliyor.

AKPINAR MAHALLESİ, YENİ YAŞAM ALANINA KAVUŞACAK

Şimdiye kadar birçok önemli yatırımı hayata geçiren ve bu çalışmalarla övgü toplayan Elazığ Belediyesi, Akpınar Mahallesi’nde yaklaşık 10.000 metrekarelik alan üzerinde oluşturulmaya başlanan Yeni Yaşam Alanı ve Rekreasyon Projesi’ni de şehre kazandırarak, vatandaşların uzun yıllar kullanabileceği kalıcı eserlere bir yenisini daha ekleyecek.

TOBB Emekli Sandığı Doğu Anadolu Bölgesi Delegeleri Seçildi

Odalar, Borsalar ve Birlik Personeli Sigorta ve Emekli Sandığı Doğu Anadolu Bölgesi Delege seçimleri, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplam 2793 haber.