Elazığ

Elazığ Haberleri

Elazığ’ın 3 Projesi Daha Onaylandı

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Elazığ’ın 3 projesini daha onaylandı.

ELAZIĞ BELEDİYESİ E-SPOR MERKEZİ GENÇLERİN BEĞENİSİNİ TOPLUYOR

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği gençlere yönelik projelerinden biri olan E-Spor, gençlerden tam not aldı.

ELAZIĞ BELEDİYESİ KAPALI SEMT PAZARI’NA ÇAYDAÇIRA SAKİNLERİNDEN TAM NOT

Elazığ Belediyesi’nin, vatandaşların talebi üzerine 3 bin 520 metrekare alan üzerinde inşa ederek hizmete sunduğu yeni Çaydaçıra Semt Pazarı, mahalle sakinlerine büyük kolaylık sağladığı için vatandaşlardan beğeni topluyor.

ELAZIĞ BELEDİYESİ TARAFINDAN AŞURE İKRAMI YAPILACAK

Elazığ Belediyesi; halk arasında dayanışma, paylaşma, muhabbet, birlik ve beraberliğin simgesi haline gelen Aşure Günü’nü yad etmek adına 28 Temmuz Cuma günü (Yarın) Cumhuriyet Meydanı'nda aşure ikramı yapacak.

“Elazığ Belediyesi Bilimin Yüzyılı Bilim Şenliği” İçin Geri Sayım Başladı

Elazığ Belediyesi tarafından, 29 Temmuz Cumartesi günü Aşağı Demirtaş Konteyner Kent’te her yaştan öğrenci gruplarına “Bilimin Yüzyılı Bilim Şenliği” düzenlenecek.

Elazığ’a 100 Yataklı Yeni Devlet Hastanesi

Elazığ’a yeni 100 yataklı devlet hastanesi kararı Sağlık Bakanlığı tarafından itibarıyla onaylandı.

'Zam Tatmin Edici Değil'

Elazığ Şehir İçi Minibüs Kooperatifi Başkanı Mehmet Fethi Yılmaz, minibüs ücretlerine yapılan düzenlemeyi Günışığı Gazetesi’ne değerlendirdi. Başkan Yılmaz, Akaryakıta yapılan ÖTV zammı sonrası benzin ve motorinde yaşanan büyük artışın yaşanmasının ardından Elazığ şehir için ulaşım zammının tatmin edici bir rakam olmadığını söyledi.

Elazığ Belediyesi’nden Duyuru

Rızaiye Mahallesi, İzzetpaşa Mahallesi ve Yeni Mahalle'de su kesintisi yaşanacaktır.

Mücbir Sebep Hali Elazığ’da da Uzatılmalıdır

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, belirli il ve ilçelerde uzatılan Mücbir Sebep Halinin Elazığ'ı da kapsaması gerektiğini ifade etti.

Şehrin Merkezine Örnek Bir Yaşam Alanı Daha Kazandırıldı

Elazığ Belediyesi, vatandaşların yaşanılabilir alanlara sahip olması için hayata geçirdiği yatırımlara bir yenisini daha ekledi. Ailelerin, gençlerin ve çocukların dinlenebildiği, keyifli vakit geçirebildiği, yeşil alanlar, yürüyüş yolu ve çocuk oyun alanının bulunduğu Cemiloğlu Parkı, Elazığlılardan tam not aldı.

Elazığ Belediyesi “GES” Kapasitesini Artırıyor

Yenilenebilir enerji üretim çalışmaları doğrultusunda güneşten üretilen elektrik enerjisi ile kendi elektriğini kendi üreten Elazığ Belediyesi, merkeze bağlı Mürüdü köyü yakınlarında kurduğu 0,99 kw/h gücündeki Güneş Enerji Santrali (GES) ile belediye bütçesine gelir kazandırarak tasarruf sağlamaya ve dolaylı olarak ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor.

MÜSİAD Üyleri Piknik Etkinliğinde Biraraya Geldi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ şubesi, aileler ile piknik buluşması ve ilin güzelliklerini tanıtma etkinliği düzenlendi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ELAZIĞ BELEDİYESİ GENÇLİK FESTİVALİ’NDE BİNLERCE GENÇ İLE BİR ARAYA GELDİ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğuları, Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi’nin Sivrice’de yer alan Elazığ Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirdiği Gençlik Festivali’ne katılarak binlerce genç ile bir araya geldi.

Başkan Ayaz’dan Yerinde Dönüşüm Projesi Açıklaması

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde depremden etkilenen iller için Yerinde Dönüşüm projesi kapsamında hibe ve faizsiz kredi başvuruları başladı.

Pazar Günü Açık Olacak!

Elazığ Valiliği açıkladı. Pazar günü gerçekleştirilecek olan Kamu Personel Seçme Sınavı dolayısıyla Pazar günü nüfus müdürlükleri açık olacak.

17 NOKTAYA YENİ -T- PLAKA TİCARİ TAKSİ DURAĞI AÇILACAK

Değişen ve gelişen Elazığ’ın ihtiyaçları doğrultusunda 17 noktada yeni T plaka ticari taksi durak noktalarının açılması kararlaştırıldı.

ELAZIĞ BELEDİYESİ YAZ ŞENLİKLERİ TÜM COŞKUSUYLA SÜRÜYOR

Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri bütün coşkusuyla devam ediyor.

Bakan Tekin: "Tüm Eksiklikler Giderilecek"

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, deprem bölgesinde önce fiziki ve maddi yatırım anlamında ihtiyaç duyulan eksiklikleri giderme çabasında olduklarını ve Elazığ depreminde yıkılan sınıfların yerine inşa edilmek üzere planlanan 67 tane projelerinin olduğunu söyledi.

Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri, Yoğun İlgi İle Başladı

Elazığ Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen, 19 Temmuz ve 31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Yaz Şenlikleri’nin ilk gününde Zafer Döner bir birinden güzel parçaları ile sahne aldı.

Toplam 2825 haber.