Elazığ

Elazığ Haberleri

Saadet Partisi’nden Başkan Alan’a Ziyaret

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın ve beraberindeki Saadet Partisi Heyeti, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret etti.

İlahiyat Fakültesi Dost Meclsi Konuğu Oldu

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen, Dost Meclisi Toplantısına bu hafta; Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Veysel Özdemir konuk oldu.

Hac Ön Kayıtları Başlıyor

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 2024 yılı hac kaydı ve güncelleme işlemlerinin 13 Eylül 2023 tarihinde başlayacağını duyurdu.

Elazığ’da 13 Noktaya Yeni Ticari Taksi Durağı Açılacak

17 Noktada Çalışması Yapılan T Plakalarda Eksik Kalan 13 Noktaya Yeni Ticari Taksi Durağı Açılacak

Elazığ Belediyesi’nden Ücretsiz Ulaşım

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Elazığ’da 1 hafta boyunca toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet vereceğini söyledi.

Yunus Bal Güven Tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 14. olağan il kongresi yoğun bir katılımla gerçekleşti. Tek listeyle gidilen seçimlerde mevcut başkan Yunus Bal yeniden güven tazeledi.

İçme Köyü’nde Girişimci Kadınlar Belgelerini Aldı

İçme Köyünde "Tarlada Nohut Kadına Umut" Projesi kapsamında teknik personelimiz, İçme Köyü Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı ve üyelerinin katılımıyla kapanış programı düzenlendi.

Işıkver’den, ‘Sulama Projeleri’ Girişimi

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta’yı ziyaret ederek, Uluova ve Kuzova Sulama Projeleri başta olmak üzere, DSİ koordinasyonunda Elazığ’daki bir çok proje hakkında detaylı bilgiler alarak istişarelerde bulundu.

Elazığ’a 89 Doktor Atanacak

Elazığ’da görev yapacak doktorlar belli oldu. Bu kapsamda Elazığ’da 89 doktor atanacak.

Başkan Alan’dan OVP Değerlendirmesi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 2024-2026 dönemini kapsayan Orta Vadeli Program'ı (OVP) değerlendirdi ve programın iş dünyası için sunduğu fırsatları vurguladı.

Harput'a Helikopter Pisti

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü tarafından ilimiz ve bölgedeki yangınlara karşı havadan destek verecek helikopter için Harput'ta pist yapıldı.

‘Din Öğretimi Ve Hizmetleri Çalıştayı-II’ Elazığ’da Düzenlenecek

Elazığ’da 7 Eylül Perşembe günü ortaklığında “Din Öğretimi ve Hizmetleri Çalıştayı - II” gerçekleştirilecek.

Mustafa Bahçeci’den Başkan Alan’a Ziyaret

Hizmet-İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı ve Hak-İş Konfederasyonu Elazığ İl Başkanı Mustafa Bahçeci ve beraberindeki heyet, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret etti.

ŞEHRİN DOĞUSUNA PRESTİJLİ YAŞAM ALANLARI KAZANDIRILDI

Elazığ Belediyesi, “Nefes Alan Daha Yeşil Bir Şehir” hedefiyle şehrin doğu mahallelerine örnek yaşam alanları kazandırdı. Yeni yaşam alanlarının tamamlanmasıyla Ulukent, Doğukent, Kırklar, Sanayi, Salıbaba mahallelerinin çehresinin değiştiğini ve bölgenin gelecek vizyonuna değer kattığını ifade eden vatandaşlar, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

Elazığ'ın İhracat Performansı Sürdürülebilir Bir Yükselişte

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan Ağustos Ayı İhracat verilerine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, rakamların umut verici olduğunu ifade etti.

Elazığ TSO Heyeti Güzellik ve Kişisel Bakım Fuarına Katıldı

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Elazığ TSO Meclis Başkanı Sedat Karataş ve Meclis Üyesi Cavit Çiçekçi US Fuarcılık tarafından organize edilen 3, 4 ve 5 Eylül tarihlerinde Elazığ Belediyesi Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen Beauty Life estetik, güzellik ve kişisel bakım fuarına katıldı.

Aksaray Mahallesi Yeni Mesire Alanı Vatandaşların Takdirini Topluyor

Elazığ Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanında oluşturulan yepyeni yaşam alanları vatandaşlar tarafından büyük beğeni topluyor.

MÜSİAD Başkanı GÜRKAN'dan Genel Başkan Asmalı'ya ve Elfed’e Ziyaret

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MÜSİAD Genel Başkanlı Mahmut Asmalı'yı ziyaret etti.

Etkinlikler Bu Kez Yıldızbağları ve Çatalçeşme Mahallelerinde Yapıldı

Gönül belediyeciliği ilkesiyle toplumun her kesimine yönelik hizmetlerini sürdüren Elazığ Belediyesi tarafından Yıldızbağları ve Çatalçeşme Mahallelerinde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar, keyifli bir gün yaşadı.

Toplam 2933 haber.