Elazığ

Elazığ Haberleri

Elazığ TSO Heyeti Hisarcıkloğlu İle Görüştü

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi.

Elazığ Belediyesi, Gençlere Desteğini Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi tarafından, “Gelecek Sensin” projesi kapsamında YKS’ye girecek öğrencilere 4. deneme sınavı yapılarak ardından soru bankası dağıtıldı.

Elektrikli Araç Şarj İstasyonlarına Ulaşım Kolaylaşıyor

Elektrikli araçlar, çevre dostu ve sessiz seyahat avantajları ile giderek daha fazla ilgi çekiyor. Bu artan talep, Türkiye ve Avrupa Birliği (AB) düzeyinde yeni düzenlemeleri beraberinde getiriyor. Ayrıca, Alternatif Yakıt Altyapısı Yönetmeliği (AFIR) de bu konuda önemli bir rol oynayan yeni düzenlemeler arasında yer alıyor.

Başkan ALAN: ‘Asgari Ücret, Hem İşçi Hem de İşvereni Mutlu Etmeli’

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 2024 yılı Asgari Ücret belirlenmesi çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Gençlik Genç Müsiad Ziyareti

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ve beraberindeki heyet, Genç MÜSİAD Elazığ Başkanı Muhammet Furkan Göçer ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

Hibe Desteği, Üyelerin Hesaplarına Aktarılıyor

UNDP ve Elazığ TSO İşbirliği ile gerçekleşen Hibe Desteği, Üyelerin Hesaplarına Aktarılıyor.

Elazığ Belediyesi Zabıta Ekipleri, Gıda Denetimlerini Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi'ne bağlı Zabıta Müdürlüğü personelleri il genelinde faaliyet gösteren fırınlarda hijyen, ekmek gramajı ve fiyat tarifesi denetimi gerçekleştirdi.

27.Dönem Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, Başkan Alan’ı Ziyaret Etti

27.Dönem CHP Tunceli Milletvekili ve Elazığ TSO Eski Yönetim Kurulu Üyelerinden Polat Şaroğlu, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret etti.

Elazığ Belediyesi’nden 'İş Geliştirme” Semineri'

Elazığ Belediyesi, çeşitli alan ve konularda periyodik olarak sürdürdüğü eğitimlerine devam ediyor.

MÜSİAD'da Gündem Milli Eğitim

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şubesinin Geleneksel olarak düzenlediği, Dost Meclisi Toplantısının bu haftaki konuğu İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Yiğit oldu.

Elazığ TSO Yönetimi’nde Yeni İsim

Mesut Sağlampınar, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Sayman Üyeliği görevine getirildi.

Başkan Şerifoğulları’ndan Başkan Alan’a ziyaret

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret etti.

AHISKA TÜRKLERİNİN GELENEK VE GÖRENEKLERİ ANLATILDI

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Kadın ve Yaşam birimi tarafından “Ahıska Türklerinin Kültür Paylaşımı” adlı program düzenlendi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ TARAFINDAN İNŞA EDİLEN OKULDA SONA YAKLAŞILIYOR

Elazığ Belediyesi’nin, Elazığ Valiliği ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü arasında imzaladığı protokol doğrultusunda başlattığı ortaokul inşasında sona yaklaşılırken, Öğretmenevi'nin Millet Kıraathanesi’ne dönüştürülmesine ilişkin restorasyon projesi de tamamlandı.

Yazıkonak Belediye Başkan Aday Adayı Nurullah Yıldız, Başkan Alan’ı ziyaret etti.

Ak Parti Yazıkonak Belediye Başkan Aday Adayı Nurullah Yıldız, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret etti.

Mustafa Gür'e Önemli Görev

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonun 21 Ekim 2023 tarihinde yapılan 19. Olağan Genel Kurulu’nda yönetim kuruluna seçilen Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa GÜR, Hakla İlişkiler Sekreteri olarak görevlendirildi.

Sosyal Zincir, Elazığ TSO’da Buluştu

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde Innovation for Development Derneği’nin (I4D) düzenlediği üretici buluşmaları toplantısı gerçekleştirildi.

Çimentonun Devleri Elazığ'da Bir Araya Geldi

7'incisi düzenlenen 'Türkçimento Anadolu Buluşmaları' etkinliği 22 Kasım Çarşamba Günü Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleştirildi…

Elazığ’ın Meşhur Üzümü Tescillendi

“Tahannebi Üzümü” Coğrafi İşaret Belgesi Aldı Elazığ’ın yöresel lezzetlerinden Tahannebi (Ternebi) Üzümü tescillenerek coğrafi işaret tescil belgesi aldı.

Toplam 2793 haber.