Elazığ

Elazığ Haberleri

125 İşletmemize 8 Milyon 400 Bin TL Hibe Kazandırdık

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle gerçekleşen hibe programının imza töreni Elazığ TSO Vali Murat Zorluoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

TOBB Elazığ Genç Girişimciler ve Genç Askon Elazığ TSO’da Bir Araya Geldiler

TOBB Elazığ Genç Girişimciler Kurulu ve Genç ASKON Elazığ Üyeleri, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir araya gelerek Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret ettiler.

Elazığ’a Dil Uzatmak Kimsenin Haddine Değildir!

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Gümüşhane Kelkitspor - Elazığspor maç esnasında ve sonrasında meydana gelen olaylara ilişkin çok sert bir açıklama yayımladı.

Ejder Açıkkapı: Elazığ'ımız için 181 DAP Projesine İmza Atıldı

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, AK Parti hükümetleri döneminde Elazığ'ın sosyoekonomik gelişiminin desteklenmesi amacıyla DAP çerçevesinde 181 projeye imza atıldığını , yeni projelerin de hayata geçirileceğini söyledi. Açıkkapı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Edoğan'ın liderliğindeki Türkiye Yüzyılı vizyonu kapsamında bölgede uygulanan tarımsal, hayvansal ve enerji odaklı projelerin yanı sıra kültürel ve eğitim alanlarına yapılan yatırımlarla Elazığ'ın kalkınma yolunda emin adımlarla ilerlediğini vurguladı.

AKPINAR MAHALLESİ YENİ YAŞAM ALANI İLERLİYOR

Yepyeni yaşam alanlarıyla şehir kimliğine değer kazandıran Elazığ Belediyesi tarafından şehir merkezine kazandırılacak Akpınar Mahallesi Yaşam Alanı'nda çalışmalar ilerliyor. Akpınar, Sarayatik ve Çarşı Mahalleleri başta olmak üzere çevre mahallelerinin yararlanacağı yeni yaşam alanı, Akpınar Mahallesi’nde 8 bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Elazığ TSO’dan Noter Talebi

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Güney Çevreyolu Mevkii’nde son dönemde artan nüfus ve Oto Galericiler Sitesinin aynı mevkiide bulunması sebebiyle yeni bir notere ihtiyaç duyulduğunu ve gerekli başvuruların yapıldığını açıkladı.

MÜSİAD’da GÜNDEM İHRACAT

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen, Dost Meclisi Toplantısının bu hafta ki konuğu; Aslanlı Dış Ticaret Firması sahibi, dış ticaret uzmanı Sn. Akif Aslan oldu.

Elazığ Belediyesi Tarafından İnşa Edilen Kentsel Dönüşüm Konutları Tamamlandı

Elazığ Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında inşasına başlanan depreme dayanıklı konutlar, hızlı bir şekilde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildi.

Başkan Şerifoğulları, Altyapı Yenileme Çalışmalarına İlişkin İncelemelerde Bulundu “Şehrimizi En Güçlü Şekilde Geleceğe Hazırlamaya Devam Ediyoruz”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ içme suyu isale hattı 2. kısım çalışmalarına ilişkin incelemelerde bulundu.

Ejder Açıkkapı; ‘Samimiyetle, Gayretle, Tevazuyla Siyaset Anlayışımızı Sürdüreceğiz’

Ejder Açıkkapı, AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı , AK Partinin iktidara gelişinin 21. yıl dönümü vesilesiyle mesaj yayımladı.

TOBB Elazığ Genç Girişimciler Kurulu Toplandı

TOBB Elazığ Genç Girişimciler Kurulu Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu’nda bir araya gelerek İcra Kurulunu belirledi. Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan da Genç Girişimciler ile bir araya geldi.

ŞEHİRLER ARASI OTOBÜS TERMİNALİ AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ Elazığ Belediyesi tarafından inşa edilen ve yakın bir zamanda açılışı gerçekleşecek olan Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde çevre düzenleme çalışmaları büyük bir hızla ilerliyor.

Özel Gereksinimli Bireyler, Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı'nı Ziyaret Ettiler

Kapılarını açtığı günden itibaren kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Elazığ Belediyesi 4. Kitap Fuarı, özel konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı'na Çevre İllerden De Yoğun İlgi

Kapılarını açtığı günden itibaren kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Elazığ Belediyesi 4. Kitap Fuarı, ulusal ve yerel şair-yazarların imza ve söyleşi programlarıyla devam ediyor.

Standımız Doldu Taştı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, geçtiğimiz gün sona eren Elazığ Tanıtım Günleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Başkan Alan, Elazığ TSO Standında yaşanan yoğunluğunun mutluluk verici olduğunu ifade etti.

'GZT23.COM' Yayın Hayatına Başladı

Genel Yayın Yönetmenliği’ni Yasin Erman, Yazı İşleri Müdürlüğü’nü Enes Çiçek’in üstlendiği GZT23.COM internet haber sitesi yayın hayatına başladı.

Başkan Şerifoğulları: ‘Elazığ’ımızın Tanıtımına, Ekonomisine ve Sosyal Yaşamına Katkı Sunmayı Amaçlıyoruz’

Elazığ Belediyesi düzenlediği etkinlikler ve programlarla Elazığ’ın tanıtımına ve ekonomisine katkı sunmaya devam ediyor.

Başkan Alan: İvedi Çözüm Bekliyoruz

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, kamuya iş yapan oda üyelerinin fiyat farkları ve fesihlerden doğan problemlere acil çözüm talep etti.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA, KİTAP FUARI’NDA YOĞUN İLGİ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kapılarını açtığı günden itibaren ziyaretçi akınına uğrayan Elazığ Belediyesi Kitap Fuarı’nı ziyaret etti. Başkan Şerifoğulları, Kitap Fuarı’nda vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Toplam 2793 haber.