Elazığ

Elazığ Haberleri

ELAZIĞ BELEDİYESİ 4. KİTAP FUARI YARIN BAŞLIYOR

Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde organize edilecek olan 4. Kitap Fuarı, yarın başlayacak. Birbirinden kıymetli şair ve yazarların okuyucularla buluşacağı fuar, 9 gün boyunca devam edecek.

CUMHURİYET'İN KURULUŞUNUN 100. YILI ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE BÜYÜK BİR COŞKU İLE KUTLANDI

Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim gören özel bireyler, Cumhuriyetin 100. yılına özel kutlama programı düzenledi. Özel bireyler düzenlenen programda hazırladıkları birbirinden güzel etkinlikleri izleyicilere sundu.

'Fincan Müzesi’ 28 Ekim Cumartesi Günü Açılacak

ETUDER’in Cumhuriyetin 100. Yılında Elâzığ’a kazandırmayı hedeflediği Türkiye’de benzeri olmayan Kahve Fincanı Müzesi 28 Ekim Cumartesi günü açılacak.

Filistin Meselesi

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen, Dost Meclisi Toplantısının bu hafta ki konukları; Uluslararası Filistin’e Destek Federasyonu Başkanı, Münir Said ve Mavi Marmara Gazisi, Beytülmakdis Öncüleri Derneği Başkanı Hemşerimiz, Muharrem Güneş oldu.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN SU KESİNTİSİ DUYURUSU

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, şehrimizin su teminini sağlayan P1 ve P2 pompa istasyonları arasında oluşan arızayı onarma çalışmaları dolayısıyla Yeni Mahalle, Olgunlar, Sürsürü, Üniversite, Rızaiye, İzzetpaşa, Nailbey, Çarşı, İcadiye, Fevzi Çakmak ve Yıldızbağları Mahallelerinde su kesintisi yaşanacağı belirtildi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ AHŞAP OYMACILIĞI YENİ DÖNEM KURS KAYITLARI BAŞLIYOR

Elazığ Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle "Hayat Boyu Öğrenme Projesi" kapsamında hayata geçirilen Ahşap Oymacılığı Kursu için yeni dönem kayıtları 25 Ekim 2023 tarihinde başlıyor.

Milletvekili Açıkkapı; ‘150 Yataklı Devlet Hastanesi Hayırlı Olsun’

Ejder Açıkkapı'dan Hastane Mesajı: Palu ve Kovancılar İlçelerimize Hayırlı Olsun mesajı.

ELAZIĞ BELEDİYESİ TARAFINDAN 4. KİTAP FUARI DÜZENLENECEK

Elazığ Belediyesi tarafından organize edilecek 4. Kitap Fuarı, 28 Ekim-5 Kasım tarihlerinde Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

ABDULLAHPAŞA MAHALLESİ’NDE YOL GENİŞLETME VE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Elazığ Belediyesi, Elazığ’ın yol standardını yükseltme ve daha iyi şartlara getirme adına çalışmalarını sürdürüyor.

MÜSİAD Başkanı Gürkan’dan Yeni Sanayi Sitesi Teşekkür

MÜSİAD Başkanı Tekin Gürkan Yeni Sanayi Sitesi İle İlgili Açıklama Yaptı

MÜSİAD Başkanı Gürkan’dan Yeni Sanayi Sitesi Teşekkür

MÜSİAD Başkanı Tekin Gürkan Yeni Sanayi Sitesi İle İlgili Açıklama Yaptı

AVRUPALI ÖĞRENCİLERDEN HARPUT’A TAM NOT

Erasmus programı kapsamında ilimizi ziyarete gelen yabancı uyruklu öğrenciler, Elazığ Belediyesi’nin tarihi kent Harput’u yeniden ayağa kaldırmak ve geleceğe taşımak adına gerçekleştirdiği önemli projeleri yerinde gezerek şehrin ilk yerleşim yeri olan Harput hakkında bilgi sahibi oldular.

TOBB Elazığ Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler Kurulu Seçimleri Tamamlandı

TOBB Elazığ İl Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri Gerçekleştirildi

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, SPOR KÖYÜ İNŞA ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Eser, hizmet ve gönül belediyeciliği ilkesiyle başladığı hizmet yolculuğuna devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Doğukent Mahallesi’ne cazibe kazandıracak Spor Köyü inşa çalışmalarını yerinde inceledi.

Mevlana Celaleddin-i Rumi’yi Anma Programı İptal Edildi

Elazığ Belediyesi tarafından 20 Ekim Cuma günü yapılması planlanan Mevlana Celaleddin-i Rumi’yi Anma Programı Milli Yas sebebiyle iptal edildi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayan Başkan Şerifoğulları, mesajında şunları kaydetti:

ELAZIĞ BELEDİYESİ, YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE DESTEKLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Elazığ Belediyesi, “Gelecek Sensin” projesi kapsamında bu sene sınavlara girecek öğrencilere YKS rehberlik planlayıcısı dağıttı.

ELAZIĞ BELEDİYESİ, VUSLATIN 750. SENEİDEVRİYESİNDE MEVLANA’YI ANMA PROGRAMI DÜZENLEYECEK

Elazığ Belediyesi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, 2023 yılını “Mevlana Yılı” ilan etmesi dolayısıyla, 20 Ekim Cuma günü saat 19.00'da Elazığ Belediyesi Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde Mevlana Celaleddin-i Rumi’yi Anma Programı düzenleyecek.

AKILLI KENT UYGULAMALARI VATANDAŞLARIN YAŞAMINI KOLAYLAŞTIRIYOR

Teknolojik yenilikleri hizmete sunmaya devam eden Elazığ Belediyesi’nin hayata geçirdiği Akıllı Kent Uygulamaları ile vatandaşların yaşamları kolaylaşırken, daha hızlı ve kaliteli hizmet almaları sağlanıyor.

Toplam 2791 haber.