Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Emo-Trap’in Sevilen İsmi Alege, Bu Sefer İlk Ep Çalışması “Değişen Yüzler” İle Yoluna Tam Gaz Devam Ediyor!

Müzik kariyerinde üç tekliyi geride bırakan ve Afro-Trap ile başlayıp Emo-Trap alanında aynı başarıyla devam eden Alege, şimdi ise dört şarkıdan oluşan ilk EP çalışması “Değişen Yüzler” ile yoluna tam gaz devam ediyor!

9.Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı Açıldı

Malatya Valiliği ile Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen, organizasyonunu ise Kültür A.Ş.’nin yaptığı, Malatya Kitap ve Kültür Fuarı’nın 9’uncusu kapılarını kitapseverlere açtı.

Şehrin Yeni Cazibe Merkezi Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi Elazığ’a Çok Yakıştı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın şehrin gelecek vizyonuna değer kazandıran projeleri arasında yer alan Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi, açılışının ardından şehre yepyeni bir soluk kazandırdı.

Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş, Elazığ’da Hayranlarıyla Buluştu

Şarkılarıyla son döneme damga vuran popüler ikili Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş, muhteşem bir konserle Elazığ’da sahne aldı.

Kent Konseyi 21. Yüzyılda Yeni Okul, Öğrenme ve Öğretmen Anlayışı Konferansı Düzenledi

Malatya Kent Konseyi Eğitim Öğretim Çalışma Grubu organizasyonu, Malatya Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Aydın Üniversitesi ve Malatya Sentez Kurs Merkezi işbirliğinde Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ömer Özyılmaz’ın konuşmacı olarak katıldığı “ 21. Yüzyılda Dünyada Gelişen Yeni Okul Öğrenme ve Öğretmen Anlayışı” konulu bir konferans düzenlendi.

Gürkan; Okuduğumuz Kitaplar Karekter, Benlik Ve Kişilik Oluşumunda Önemli Bir Etkendir

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ve organizasyonunu Kültür A.Ş.’nin yaptığı, ancak pandemi nedeniyle son iki yıldır yapılamayan Malatya Kitap ve Kültür Fuarı’nın 9’uncusu 13-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında kapılarını kitapseverlere açıyor.

Bilal Göregen Konseri Düzenledi

Arapgir Belediyesi sosyal faaliyetleri kapsamında Engelliler Haftası ve Anneler Günü için çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi

Elazığ Belediyesi Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş’u Elazığlılarla Buluşturuyor

Elazığ Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Elazığlı sanatçı Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş’u 12 Mayıs Perşembe günü Elazığlılarla buluşturacak.

Bebek Odası Kent Müzesi'nde ziyarete açıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı Kent Müzesi bünyesinde, 81 ilin gelenek ve yöresel kıyafetlerini yansıtan Kitre (Gevenden çıkarılan bir zamk türü) Bebek odası açıldı.

Elazığ Belediyesi Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş’u Elazığlılarla Buluşturuyor

Elazığ Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Elazığlı sanatçı Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş’u 12 Mayıs Perşembe günü Elazığlılarla buluşturacak.

Malatya’nın İlk Karavan Festivali Sona Erdi

Hıdırellez etkinlikleri kapsamında Battalgazi Belediyesi ile Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonunun iş birliğinde düzenlenen ve 3 gün süren İspendere Kamp Karavan Festivali sona erdi.

Elazığ Belediyesi Bayram Konserleri’nin İkinci Gününde Ömer Çapar Sahne Aldı

Elazığ Belediyesi, Ramazan ayının sevincini paylaşmak üzere her akşam Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlediği ramazan etkinliklerine bayram konserleriyle devam ediyor.

Hercai Dizisinde Melike Karakterini Canlandıran Aslı Samat Yeniden Ekranlara Dönüyor

100 Kilo veren güzel oyuncu Aslı Samat 1 yıl aradan sonra yeniden ekranlara dönüyor!

Hasan Dursun İlahilerini Elazığlılar İçin Seslendirdi

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri, Hasan Dursun’un seslendirdiği tasavvuf müziği dinletisi ile devam etti.

Turizmcilerden Malatya’ya Trekking Turu

Kente gelen turizmciler önceden belirlenen altı günlük program kapsamında Malatya’nın tarihi ve turistik mekanlarını gezerek trekking yaptı.

‘İyi Hissettiren’ Eserlerle Yeni Nesil Sanat Deneyimi Hillside City Club’da

“İyi hissettiren” eserlerle yeni nesil sanat deneyimi “FEELING GOOD DIGITAL” Hillside City Club’da

Prof. Dr. Şimşirgil Elazığlılarla Buluştu

Elazığ Belediyesi Ramazan programlarına, ünlü tarihçi Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil konuk oldu.

İstMarina Sanat’ta Hasan Koca Resim Sergisi Açılıyor!

Ünlü modacı Hasan Koca’nın yeni resim sergisi 'Çizgi' ve tasarım ürünleri Nisan ayında İstMarina Sanat'ta...

QUA Granite Sürdürülebilir Bir Dünyaya ve Gençlere Destek İçin Adım Attı

17 Nisan 2022 tarihinde üçüncüsü gerçekleşen Uluslararası Maraton İzmir “Sürdürülebilir bir Dünya” amacı doğrultusunda tüm sporcuları bir araya getirdi.

Toplam 623 haber.