politika

Politika

Politika Haberleri

Prof. Dr. Yasemin Açık ‘Türkiye’nin En Güçlü 50 İş Kadını’ Arasında Yer Aldı

14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı olan Prof. Dr. Yasemin Açık, Fortune Türkiye Dergisi’nin “Türkiye’nin En Güçlü 50 İş Kadını” listesinde yer aldı.

Şehrin Tümüyle Kucaklaşmak İçin Koşturuyor

Prof. Dr. Yasemin Açık, bağımsız milletvekili adaylığını açıklamasının ardından kollarını sıvadı ve “Şehrin Hocası, Ablası, Bacısı, Kardeşi, Kızı” olarak gören Elazığlıların desteğini almak için sokakları arşınlıyor.

Prof. Dr. Açık, Gazi Caddesi Esnaflarını Ziyaret Etti

Bağımsız Milletvekili Adaylığını açıkladıktan seçim gezilerine başlayan Prof. Dr. Yasemin Açık Salı Pazarında ve Gazi Caddesi’nde esnaf ve vatandaşla buluştu.

Yasemin Açık'a Oda Başkanlarından Tam Destek Geldi

Elazığ'ın Bağımsız Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık'a ziyaret ettiği her yerden büyük destek geliyor. Elazığ'ım 7'den 70'e, kadını, erkeği, genci şehrin ablasını bağrına basıyor. Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Elazığ'ın Bağımsız Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık'ın bu defaki durağı esnaf odaları oldu.

Elazığlılar Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık'ı Bağrına Bastı

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’ın Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Yoğun bir katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen açılış töreninde vatandaşlar “O sene bu sene” diyerek slogan attılar.

MHP İzmir Aday Tanıtım Toplantısında Hasan SEKİN, İlgi Odağı Oldu

Değerli Hemşerimiz Hasan SEKİN MHP İzmir 2. Bölge Aday Tanıtım Toplantısında ilgi odağı oldu..

Vatandaşlardan Prof. Dr. Açık’a 'Cennete Kadar Yolun Açık Olsun'

Elazığlılar gönül birlikteliği kurdukları Elazığ’ın Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’a destek sözünü her platformda yeniliyorlar. Şehir gelinde ziyaretleri devam eden Prof. Dr. Yasemin Açık gittiği her noktada büyük bir sevgiyle karşılanıyor.

Prof. Dr. Yasemin Açık’ın Seçim Koordinasyon Merkezi Pazar Günü Açılıyor

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’ın Seçim Koordinasyon Merkezi Pazar Günü Saat 14.00’de Tofaş Kavşağında açılacak.

Av. İbrahim Gök İstifa Etti

Yeniden Refah Partisi Elazığ Milletvekili Adayı Av. İbrahim Gök adaylıktan ve parti görevinden istifa ettiğini duyurdu.

'Sen Elazığ’ı Yalnız Bırakmadın, Biz De Seni Yalnız Bırakmayacağız'

Seçim çalışmalarına büyük bir hızla başlayan Prof. Dr. Yasemin Açık, esnafla buluştu. Kuyumcular Çarşı’nda esnafları tek tek dolaşan ve el sıkışan Prof. Yasemin Açık’a büyük bir destek geldi.

Yasemin Açık, Çalışanları ve Aileleriyle Bir Araya Geldi

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, aile şirketlerinde çalışan personelleri ve onların aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Yoğun katılımın gerçekleştiği programda Prof. Dr. Yasemin Açık’a ilgi oldukça yüksek oldu.

YSK'dan Kritik Karar

YSK'dan Kritik Karar: Sandık Başında HDP Yerine MHP Bulunacak

Verilen Sözler Tutulmadı!

AK Parti’de liste dışı kalan Prof. Dr. Yasemin Açık bağımsız milletvekili adayı olduğunu açıkladı. Açık yaptığı sitem dolu basın açıklamasında verilen sözlerin tutulmadığını kaydetti…

Seçim İkinci Tura mı Kalacak?

MetroPOLL Araştırma'nın anket sonuçlarına göre, cumhurbaşkanlığı seçimi için yanıt veren seçmenlerin oylarıyla seçimler ikinci tura kaldı. Bu ankete göre, ikinci tur seçimlerde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu arasında bir yarış olacak.

Prof. Dr. Yasemin Açık, Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Oldu

14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi yaklaşırken Prof. Dr. Yasemin Açık, Elazığ’dan bağımsız milletvekilliği için başvurusunu yaptı.

İş İnsanı Zülfü YILDIRIM, ‘BİZİMLE YÜRÜ ELAZIĞ!’ Diyor

MHP’den Milletvekilliği Aday Adaylığı müracaatında bulunan, Dünya Grup Yem Gıda Tarım Ürünleri LTD Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Zülfü YILDIRIM, Sizlere Olan Borcumu Ödemeye Geldim’ BİZİMLE YÜRÜ ELAZIĞ! Diyor…

H. SEKİN İzmir 2. Bölgeden Aday Adaylığını Açıkladı

Değerli Emekli Eğitimci Hasan Sekin, MHP’den İzmir 2. Bölgeden Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Av. İbrahim GÖK, ‘MİLLETİMİZ İÇİN BİZ VARIZ’ Diyor.

Av. İbrahim GÖK, 17Mart 2023 Cuma Günü Yeniden Refah Partisinden Milletvekilliği için aday adaylığı müracaatta bulunacak…

Seçim Takvimi Resmi Gazete'de

Yüksek Seçim Kurulunca (YSK) 14 Mayıs Pazar günü birlikte yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ile 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için hazırlanan takvim kapsamında seçimin başlangıç tarihi 18 Mart olarak belirlendi.

Toplam 969 haber.