Teknoloji

Teknoloji Haberleri

En gözde proje TANAP

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız "TANAP bizim en gözde projemizdir. TANAP'la ilgili herhangi bir tereddüt gerektiren husus yoktur. 2018'de tamamlayıp hizmete sunacağız" dedi.

15 DAKİKADA HIV VİRÜSÜNÜ TESPİT EDEN TELEFON APARATI

California Üniversitesi tarafından yapılan ar-ge çalışmaları sonucunda akıllı cihazlarlara kulaklık girişi vasıtasıyla bağlantı kuran bir aparat yaptılar. Bu aparat AIDS hastalığına yol açan HIV virüsünün negatif ya da pozitif durumunu kontrolünü sağlayarak hastalık teşhisi yapabiliyor.

LG styler yeni nesil Çamaşır Makinesi Kuru Temizleme

LG Styler tüketicilerin gardıropları üzerindeki kontrolünü artırmasına yardımcı oluyor.

NFC nedir , Nasıl kullanılır , Ne işe yarar ?

Çoğu akıllı telefonda bulunan NFC (yakın alan iletişimi) teknolojisi nedir ?

Demiryolları rekabete açılacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, demiryollarını serbestleşmeyle rekabete açmak istediklerini belirterek, "Bununla ilgili tüm hazırlıklarımız bitti. 1-2 ay içerisinde bunu açıklayacağız" dedi.

20 Milyon Kişiye e-Devlet Hizmeti

Bakan Elvan, "Bugün itibariyle e-Devlet Kapısı kullanıcı sayısı 20 milyonu geçti. 2014 yılında 3,5 milyon yeni kullanıcı sisteme dahil oldu" dedi.

Milli tüfek seri üretime geçiyor

Savunma Sanayii İcra Komitesi, Milli Piyade Tüfeği Projesi'nde seri üretime geçilmesine karar verdi.

Havacılıkta tüm zamanların rekoru

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Türkiye genelinde havalimanlarından 2014 yılında hizmet alan havayolu yolcu sayısının 166 milyonu, uçak trafiğinin ise 1,6 milyonu geçtiğini, havacılıkta tüm zamanların rekorunun kırıldığını bildirdi.

Toplam 103 haber.