17 Kasım İlkokulu E-Twinning Projesi İle Dikkatleri Çekiyor

17 Kasım İlkokulu , 'VALUE LİFE' ( Hayatı DEĞER'lendir ) İsimli E-Twinning Projesinde Romanya ve Azerbaycan Ortaklarıyla Elele

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Azerbaycan, Romanya ve Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 12 ortakla çalışılan Hayatı DEĞER’lendir projesine İlimizden 17 Kasım İlkokulu ortak oldu.             

Proje Kurucusu Diyarbakır/Bağlar Nuriye Çelebi Eser İlkokulundan Müdür Yardımcısı Ayşegül Gökcan Demir “Projenin amacı hayatı anlamak ve değerleri fark edebilmektir. Bu sebeple öğrencilerimizde var olmasını istediğimiz değerlerin, yaparak yaşayarak öğrenmeleri ve bunu içselleştirmeleri çok önemlidir. Yapılan yaratıcı etkinliklerle değerleri somutlaştırmak ve uygulanabilir hale gelmesini sağlamak en büyük hedefimizdir” dedi.

Proje ortaklarından Elazığ 17 Kasım İlkokulu Psikolojik Danışmanı İrem Yeşilbalkan, “Farklı okullardan hatta farklı ülkelerden öğrencilerle, öğretmen arkadaşlarla çalışmaktan, öğrenip öğretmek ve hayatı DEĞER’lendirmekten dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Değerlerimizin yitirilmemesi ve öğrencilerin hayatlarına katabilmesi için yaratıcı çalışmalara devam edeceklerini ve bunu günümüz teknolojisiyle buluşturacaklarını söyledi.”

Yürütülen projede  bugüne kadar değerlerimizden sevgi, saygı, hoşgörü  temaları işlendi.
Proje de, Azerbaycan, Romanya ve Türkiye’nin de aralarında bulunduğu  12 ortakla çalışılmaktadır. Ayşegül Gökcan Demir, Sevda Şirinova, İrem Yeşilbalkan , Esra Aktan,  Engin Aydın, Murat Demir,  Abdulbasit Kuşça,  Merve Ağraş, Raife Sümer, Tolga Akay, Pelin Uysal, Floare Mariana Petrean proje ortaklarındandır.
 

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN