27.Dönem Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, Başkan Alan'ı Ziyaret Etti

27.Dönem CHP Tunceli Milletvekili ve Elazığ TSO Eski Yönetim Kurulu Üyelerinden Polat Şaroğlu, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan'ı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, “Ticaret ve Sanayi Odası’nda birlikte Yönetim Kurulu Üyeliği Görevini yürüttüğümüz kıymetli dostum, 27. Dönem CHP Tunceli Milletvekili Sn. Polat Şaroğlu Beyefendi ziyaretimize geldiler. Yoğun gündemimiz içerisinde geçmiş günlerimizi yâd etme fırsatı bulduk. Mevcut çalışmalarımız hakkında bilgi alışverişi gerçekleştirdik. Nazik ziyaretleri sebebiyle kendilerine teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan 27.Dönem Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, “Öncelikle Sayın Başkanımıza bizleri burada çok güzel ağırladığı için teşekkür ediyorum. Başkanımın da bahsettiği gibi, Elazığ’ımız için burada birlikte çalıştık, mesai paylaştık. Kendilerini ziyaret ederek, hasbihal ettik, nostalji yaptık. Sayın Başkanımızın Elazığ’ımız için çalışmaları takdire şayan. Gerek sosyal medya platformlarında, gerekse Basında Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası adından  çokça söz ettiriyor. Bu durum da bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Başkanımıza öncelikle Elazığ için gösterdiği mücadele ve misafirperverlikleri sebebiyle kendilerine teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum.” Dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN