Açıkkapı: Gençlerimize 10 GB Ücretsiz İnternet, Cep Telefonu ve Bilgisayar Desteği Hayırlı Olsun

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, gençlere sunulacak olan 10 GB ücretsiz internet, cep telefonu ve bilgisayar desteğine ilişkin Resmi Gazete'de yayımlanan kararı değerlendirdi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Açıkkapı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğindeki AK Parti'nin Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda seçim vaatlerini yerine getirmeye devam ettiğine dikkat çekerek, "Seçim döneminde gençlerimize verdiğimiz sözler içerisinde yer alan Ücretsiz 10 GB internet, cep telefonu ve bilgisayar alımında destekler. Bugün, 25 Ekim 2023, Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanımızın imzasının yer aldığı kararla bu vaatlerimizin gerçeğe dönüşmesinin gururunu yaşıyoruz.” dedi.

GENÇLERE 10 GB İNTERNETLE İLGİLİ DETAYLAR GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞIMIZCA AÇIKLANACAK

25 Ekim'de Resmi Gazete'de yayımlanan "Yükseköğretim Öğrencilerine Teknolojik Cihaz ve İnternet Desteği Verilmesine İlişkin Karar"la, yükseköğretim öğrencilerinin (Açıköğretim hariç) 10 GB internet desteğinden yararlanabileceğini belirten Açıkkapı, detaylı bilgilendirmenin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılarak yine başvuruların ilgili bakanlık tarafından alınacağını ifade etti.

GENÇLERE YÖNELİK DESTEKLERİN SADECE İLK BASAMAKLARI

Açıkkapı, "9 bin 500 TL'ye kadar olan mobil telefon ve teknolojik cihazlar için de destek sağlanacak. Bu adımlar, gençlerimize yönelik desteklerin sadece ilk basamaklarıdır." diye ekledi.


Ejder Açıkkapı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlere verdiği önemi vurgulayarak, "Liderimiz her zaman gençlerin yanında olmuş ve onların sesini kulak vermiştir. Gençlerimiz de liderimize olan güvenlerini son seçimde tarihi bir zaferle göstermiştir." şeklinde konuştu.

Açıkkapı konuşmasında şu ifadeleri kullandı: 


Yükseköğretim Öğrencilerine Teknolojik Cihaz ve İnternet Desteği Verilmesine İlişkin Karar, 25 Ekim Tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Cumhurbaşkanımız, liderimiz  Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yürürlüğe giren kararla birlikte Yükseköğretim öğrencilerimiz (Açıköğretim hariç) 10 GB internet desteğinden faydalanabilecekler. 10 GB ücretsiz internet desteğiyle ilgili daha sonra detaylı bilgilendirme Gençlik ve Spor Bakanlığımızca yapılacak yine başvurular da ilgili bakanlığımızca alınacak.

Resmi Gazete’de yayımlanan yeni kararla birlikte yine öğrencilerimize yönelik teknolojik cihaz desteği sunuyoruz. Bu destek nihai satış 9 bin 500 TL’i aşmayan mobil telefon ve cihazlar için (Bilgisayar, tablet vb. ) sağlanacak. 

Tabii gençlerimize yönelik bu destek kararlarının sadece başlangıç olduğunu belirtmek de gerekir. 

Cumhurbaşkanımız , liderimiz Recep Tayyip Erdoğan her daim gençlerin yanında olmuş, onların sesine kulak vermiştir. 

Gençlerimiz de son seçimde olduğu gibi liderimizi yürüdüğü bu yolda asla yalnız bırakmamış, tarihi bir zaferle tekrar lideri ve  başkomutanı olarak seçmiştir.  

Allah, gençlerimizin yol göstericisi, Türkiye yüzyılının lideri Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin.   

Yeni alınan kararların güzel ülkemiz ve gençlerimiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN