Açıkkapı: Lider Ülke Türkiye Şiarıyla Çalışmaya Devam Edeceğiz

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu üyesi Açıkkapı, 20 Ekim 2023 tarihinde Plan ve Bütçe Komisyonuna gelen 2024 yılı bütçe ve kesin hesabının TBMM Genel Kurulundaki görüşmelerinde de sona gelindiğini , yeni bütçenin Elazığ ve Türkiye'ye hayırlı olması dileklerinde bulundu.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

KOMİSYONDA 70 OTURUMDA İKİ YÜZ ON SEKİZ SAAT MESAİ YAPILDI! GENEL KURULDA İKİ HAFTALIK SÜRECİN SONUNA GELİNDİ

Açıkkapı, "20 Ekim'de Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz'ın sunumuyla başlayan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundaki bütçe görüşmeleri 24 Kasım'da sona erdi.  Plan ve Bütçe Komisyonumuzdaki yoğun süreçte 70 oturumda iki yüz on sekiz saat mesai yaptık.  12 Aralık'ta da TBMM Genel Kurulunda bütçemizi görüşmeye başlamıştık. Genel Kurulumuzda da maalesef çok acı bir olay yaşadık. Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez , kürsüdeki konuşmasının hemen akabinde rahatsızlanmış,  hastaneye kaldırılmış, buradaki tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak vefat etmişti. Ben buradan bir kez daha Hasan Bitmez'e Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabr-ı cemil diliyorum. Bakanlıklarımızın bütçelerinin görüşmelerinde sona geldik. Bütçenin tümü üzerine konuşmalar bugün gerçekleşecek ve Allah’ın izniyle bütçemiz Gazi Meclisimizden geçecek. " dedi.

TÜRKİYE YÜZYILINDA TÜM BAKANLIKLARA AYRI VE ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki Türkiye Yüzyılı vizyonu kapsamında Tüm Bakanlıklara ayrı ve önemli görevler düştüğünü ; yeni bütçenin de bu vizyon çerçevesinde hazırlandığını söyleyen Açıkkapı, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonuyla, her alanda lider ülke Türkiye şiarıyla çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz. Yoğun tempoyla geçen bir sürecin daha sonuna geldik. Ben buradan bir kez daha yeni bütçemizin Aziz Şehrimiz Elazığ için ve güzel ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

HEP SÖYLEDİĞİMİZ GİBİ ELAZIĞ’IMIZ TÜRKİYE YÜZYILININ PARLAYAN YILDIZI OLACAK

AK Parti Milletvekilleri olarak  bakanlıklar ve kurumlarla olan temaslarını sürdüreceklerinin altını çizen Açıkkapı, “Tabi , TBMM Genel Kurul çalışmalarımıza verilen her arada Elazığ’ımızın her bir talebini yerine getirebilmek amacıyla girişimlerde bulunduk. Bu girişimlerimizi de sürdüreceğiz. Hep söylediğimiz gibi; Elazığ’ımız Türkiye Yüzyılının parlayan yıldızı olacak. “ diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN