Ak Parti Gençlik Genç Müsiad Ziyareti

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ve beraberindeki heyet, Genç MÜSİAD Elazığ Başkanı Muhammet Furkan Göçer ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Başkan Göçer, nazik ziyaretlerinden ötürü Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm Beyefendi’ye ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, Genç MÜSİAD'da  geçmişte birlikte görev aldığımız kıymetli başkanım Emre Burak Kürüm ile başarılı çalışmalarda bulunduk. Gerek siyasi gerekse sivil toplum alanında yapmış olduğu çalışmalardan ötürü kendisine teşekkür eder başarılarının devamını dilerim dedi.
Başkan Kürüm, Genç MÜSİAD Başkanımıza ve üyelerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum dedi.
Genç MÜSİAD’ın kurulduğu ilk günden bugüne bu ailenin içindeyim. Devam eden dostluklarımız, asla unutulmayacak yaşanmışlıklarımız var. MÜSİAD bir okuldur. Bizler de o okulun öğrencileriyiz. MÜSİAD bizlere bir ufuk kattı. Bu ufuk medeniyetimizin kök değerlerinden besleniyor. Şimdi Elazığ’da Genç MÜSİAD’ın  büyüdüğünü ve iyi işler yapmaya başladığını görüyoruz. Furkan Başkanımızı tebrik ediyorum dedi.
Genç MÜSİAD ve Ak Parti Gençlik kolları iş dünyası ve  siyasi olarak uyum içinde olmuştur. Bundan sonra da aynı hassasiyetle hareket edeceğimizin bilinmesini istiyorum.  Toplantımız hayırlara vesile olsun." ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN