AKIN 'Başkanlığımız'da Söz Hakkı Olmayan Değil, Fikirlerine Başvurulan STK'larımız Olacak'

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında Sivil Toplum kuruluşları ziyaretlerini devam eden Akın Şavaklılar Derneği, Elazığ Pazarcılar Derneği ve Elazığ Kiğı'lılar Eğitim-Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Söz hakkı olmayan Şavaklılar değil kendi fikirlerine başvurulan ve değer verilen Şavaklılar olacak diyen, 
Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında STK ziyaretlerini sürdürüyor.

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın seçim  çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında Sivil Toplum kuruluşları ziyaretlerini devam eden Akın Şavaklılar Derneği, Elazığ Pazarcılar Derneği ve Elazığ Kiğı'lılar Eğitim-Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

Şavaklılar Derneği ziyareti ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın"Biz inşallah 
Şavaklı vatandaşlarımız ile birlikte bir mesai  arkadaşı gibi çalışacağız.Söz hakkı olmayan Şavaklılar değil kendi fikirlerine başvurulan ve değer verilen Şavaklılar olacak. Maalesef peynircilerimiz zam olamadılar.Bir kaç tekelci firmanın belirlediği fiyattan ürün verdikleri için zarar ediyor.En büyük çileyi de siz çekiyorsunuz. Sabah ezanı okunmadan önce dışarıdasınız ta geç saatlere kadar ev yüzü görmüyorsunuz. Biz inşallah Torku gibi büyük bir tesis kurup üreticilerimizden eti sütü tereyağı ve peyniri alacağız."dedi.

Elazığ Kiğı'lılar Eğitim-Kültür ve Dayanışma Derneğinde yaptığı ziyarette projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulunan Akın"Doğukentten Hilalkente kadar bir tramvay hattı yapacağız.Bu tramvay hattını Devlet Demiryolları ile bir protokol imzalamak suretiyle Aksaray ve tüm mahallerimizden yuvarlak bir ring şeklin de geçecek.Geçtigi zaman da ne olacak? O zaman Aksaray'da ki arsanın kıymetini gör, birden bakacaksın 10 bine çıkmış.o zaman malınızın değeri ortaya çıkacak.Tramvayın sizin mahallenizde geçtiğini bir düşünün. Ulaşım rahatlığı andan itibaren herşey biter. Maalesef herşeye para var ama mahallerimize, bu yatırımlara ve milletimize gelince gelince para olmadığını görüyoruz. Bugün 3 milyar eski parayla kat trilyonluk arsayı gittiler 500 villa yaptılar.Memleketin bir sürü ihtiyacı var. Halk Ekmek fabrikası var mı? Yok. Aşevin var mı? Yok. Yurdun var mı? Yok Sosyal tesislerin var mı? İmar var mı? Yok. Ulaşım var mı? Yok. Peki siz ne yapıyorsunuz !

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN