AKIN 'Gençlerimize İş Alanı Açacağız !'

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın saha çalışmaları kapsamında mahalle ve esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ve esnaf gezilerini aralıksız sürdürüyor.31 Mart seçimlerinin partilerin değil adayın seçimi olduğunun altını çizen Akın"Belediyecilik teknik bir iş. Teknik bir arkadaş, projeleri olan bir arkadaşı eğer tercih edersek inşallah bu memleketin sorunları çözülür"dedi.

İşsiz gençlere istihdam sağlamak için gerekli adımların atılacağını aktaran Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın"Gençlerimiz, okumak ve başarılı olmak sizden size iş alanı açmakta bizdendir. İŞKUR'a kayıtlı 30 bin gencimiz işsiz. Biz bu gençlerimize inşaallah iş alanları açacağız. Ahlak, ahlak demek ile ahlak oturmaz gereğini yerine getireceksiniz. Gencimiz aile, gelecek kuramaz ise maalesef bir takım yanlış yollara giriyorlar. Bundan dolayıdır ki bu yatırımları yapacağız. Diğer taraftan ulaşımı rahatlatacağız. Doğukentten Hilalkente kadar inşallah bir tramvay hattı kurulacak. Bütün mahalleleri birbirine bağlayacağız. Sosyo-ekonomik yapısını birbirine bağlayacağız ve ulaşımı rahatlatacağız"dedi.

"HİZMET GELMESİ İÇİN PARTİ'YE DEĞİL ADAYA BAKMAMIZ LAZIM"

Takım tutar gibi parti tutulursa var olan sorunların çözülmeyeceğini ifade eden Akın"Muhterem hemşehrilerim; benim size hizmetten başka hiçbir gayem yok. Ben 17 yıllık yüksek Elektrik ve Elektronik mühendisiyim.Türkiye'nin ilk led ampül fabrikasını ben yaptım.Türk Deniz kuvvetlerine taktik silah fenerini ben ürettim.Şuan NATO onay kodu almış ve tüm NATO ülkeleri tarafından kullanılabilir durumda.Şimdi de size hizmet için huzurlarınıza geldim.Muhterem kardeşlerim takım tutar gibi parti tutarsak, benim partim birinci olsunda ne olsun da ne olursa olsun, istersen kapımda bir kürek asfalt olmasın, yollar delik deşik olsun, sular kesilsin, kaldırımlarımız bozuk olsun dersek bu sorunların çözülmesi mümkün değil.Bu seçim partilerin seçimi değil adayların seçimidir.Bundan dolayıdır ki elinde projesi olan teknik bir arkadaşı başa getirirsek muhafak oluruz, memleketimizin tüm sorunları çözülür.Belediyecilik teknik bir iş. Teknik bir arkadaş, projeleri olan bir arkadaşı eğer tercih edersek inşallah bu memleketin sorunları çözülür. Süleyman Demirel, Turgut Özal ve Necmettin Erbakan bir mühendisdi. Biz bu teknik işleri ilgili kişiye verirsek inşallah sorunlar çözülür. Beni dinlediğiniz için hepinize teşekkürlerimi arz ediyorum hayırlı akşamlar diliyorum" diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN