AKIN 'İlin Ekonomisine Katma Değer Katacak Projelerimizi Hayata Geçireceğiz

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, saha çalışmaları kapsamında kamu kurum ziyaretlerine devam ediyor.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın seçime 4 gün kala kamu kurum ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Akın bu kapsamında Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nü ziyaret ederek kurum çalışanlarına projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulunarak seçimlerde destek istedi. 

İlin ekonomik gücüne katma değer katacak projelerinin olduğunu belirten Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın"Seçim arefesinde sizi ziyaret ederek projelerimizi arz edelim dedik. Memleketimiz için güzel projeler ve yatırımlarımız olacak.Projlerimiz arasında et, süt ve ilimizde üretilen ürünlerden nohut, kayısı ve fasülye gibi ürünleri kuracağımız bir kooperatif aracılığıyla hem tüm Türkiye'ye hem de dünyaya satıp ilimizin ekonomisine katkı sunmayı planlıyoruz. Hedefi belli olmayan hiçbir gemiye hiçbir rüzgarında faydası olmaz. Önce hedefimizi koymamız lazım. Tarım, hayvancılık ve sanayide gelişebilir miyiz? Evet Elazığ gelişebilir. Buraya güzel ve katma değeri yüksek yatırımlar, çalışmaların gelir seviyesini artırıcı ve daha yüksek gelir elde etmesini sağlayacak yatırımlar getirebilmek için 'Orta Ölçekli İmalatçılar Sanayi Sitesini' kuracağız. Böyle bir şehire layık bir şehir planı ve projeler gerekiyor. Diğer projelere baktığımız zaman maalesef potansiyele ve ufka çokta uygun değil. Bir hemşehrimize en az üç dört yerde ulaşıyoruz. Başkanım seni kahvede görmüştüm, ofise ve iş yerimize gelmiştin diyorlar. Bu bizim için bir başarıdır. Projelerimizi inşallah beğenip bize de yetki verirseniz bu güzel hizmetleri de yerine getiririz" diye konuştu.

Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın'a projelerini beğendiklerini ifade ederek ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek seçimlerde başarılar diledi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN