Akın Şatıroğlu' da Osmanlı Döneminde Harput Konulu Konferansa Katılıyor.

Yoğun bir katılım sağlanacağı beklenilen İstanbul Elazığlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Osmanlı döneminde Harput konulu konferansa Elazığspor'un eski Başkanı Akın Şatıroğlu'da katılacağını açıkladı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber


2 Eylül Cuma günü Bağcılar İstanbul Mehmet Akif Ersoy kültür merkezinde gerçekleştirilecek geceye İstanbul'da ki Elazığlılarin ve birçok ünlü ismin katılacağı kamuoyu ile paylaşıldı. 

Elazığspor'un eski başarılı başkanı Akın Şatıroğlu da geceye katılacağını bir video yayınlayarak İstanbul da ki Elazığlılarla paylaştı. 

Organizasyon sorumluluğunu üstlenen Akın Aktı ise sürecin çok iyi yönetildiğini dolu dolu bir gece geçireceklerini umduğunu söyledi. İstanbul'da Elazığin çok iyi bir potansiyele sahip olduğunu ve ilerleyen zamanlarda iki farklı projeyle daha hemşehrilerimizin karşısına çıkacaklarını belirtti. 

Elazığspor'un eski Başkanı Şatıroğlu ise hemşehrimizle bir arada olmaktan mutluluk duyacağını ve bundan sonraki organizasyonlarda fırsat buldukça yer alacağını ifade etti.


 

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN