ELAZIĞ BELEDİYESİ TARIM FUARI TÖRENLE AÇILDI

Elazığ Belediyesi'nin düzenlediği Tarım Fuarı'nın kapıları, törenle ziyaretçilere açıldı.

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen açılış törenine, Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, siyasi parti ve STK temsilcileri, kurum müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış, dualarla gerçekleştirildi. Açılış töreninin ardından protokol üyeleri ve davetliler tek tek stantları gezdi. Öte yandan vatandaşlar da Tarım Fuarı'nın ilk gününde organizasyona yoğun ilgi gösterdi.

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Tarım Fuarı'nda, gıda, tarım, hayvancılık ve tarım teknolojileri alanındaki yenilikler ziyaretçilerle buluşuyor. Üreticilerden çiftçilere, sektör temsilcilerinden yatırımcılara kadar geniş bir katılımcı kitlesine hitap eden fuar, şehrin ekonomik gelişimine katkı sunuyor. Tarım sektörünün büyümesine de destek olmayı hedefleyen bu önemli etkinlikte, yerli ve yabancı birçok firma ürünlerini sergiliyor. Fuarda, tarıma dair ekipman, teknoloji ve ürün çeşitliliği dikkat çekiyor. 28 Eylül Pazar gününe kadar açık kalacak fuar, her gün 10.00 ile 21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Bakmadan Geçme