Başkan Adayı Akın: '12 Bin Seçmenin Desteğini Aldık'

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından değerlendirmelerde bulundu.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, çalışmalarının kesintiye uğramadan daha büyük bir gayretle devam edeceğini ifade ederken yaptığı açıklamasında;  " 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri sonuçlarının hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan diliyorum. Hepinizin malumu çalışma arkadaşlarımızla birlikte 3 aydır gece gündüz demeden, maddi manevi hiç bir şeyden kaçınmadan olağanüstü bir gayretin içerisine girdik. Hamdolsun bu gayretin neticesinde Elazığ merkezde yaklaşık %7 oranında bir oy alarak 12 bin seçmenimizin açık bir desteğini almış bulunuyoruz.
Diğer taraftan Saadet Partisi olarak Merkez Mollakendi Beldesi ve Karakoçan Sarıcan Belde Belediyelerini alarak büyük bir başarı elde etmiş bulunuyoruz. Seçimi kazanan Mollakendi Belediye Başkanımız Sayın Sabri Yılmaz’ı ve Sarıcan Belediye Başkanımız Sayın Ramazan Aydın’ı tebrik ediyorum.
Tüm koşullara rağmen bana açık bir şekilde destek veren ve destek vermek isteyipte gönlü benden yana olan, koşulların el vermemesinden dolayı farklı tercihler yapan seçmenimize teşekkürlerimi arz ediyorum. Çalışmalarımızın kesintiye uğramadan daha büyük bir gayretle devam edeceğini ifade etmek istiyorum. "dedi
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN