• Haberler
  • Spor
  • Başkan Alan 10 Milyon Tl'lik Çeki Elazığspora Takdim Etti

Başkan Alan 10 Milyon Tl'lik Çeki Elazığspora Takdim Etti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, geçtiğimiz günlerde Elazığspor yararına düzenledikleri kampanyada toplanan miktarın 10 milyonluk ilk dilimini Elazığspor yönetimine teslim etti.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, geçtiğimiz günlerde Elazığspor yararına düzenledikleri kampanyada toplanan miktarın 10 milyonluk ilk dilimini  Elazığspor yönetimine teslim etti.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonunda düzenlenen toplantıya Elazığspor Başkanı Ahmet Fethi Yılmaz, Asbaşkan Mustafa Şerifoğulları ve futbolcular katıldı.
Şehir olarak önemli, oldukça zor ancak başarılması da oldukça mümkün bir dönemden geçtiklerini ifade eden Başkan Alan açıklamasını şöyle sürdürdü.
“Elazığspor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcularımızın sahada akıttıkları ter, bugünlerde bizleri Play-Off müsabakalarına taşıdı.
Bizler, bu günleri aylar öncesinden öngörmüş ve takımımızın şampiyonluk önündeki en büyük eksiğinin maddi ve manevi destek olduğunu ifade etmiştik.
Son maçların kritik olacağını ve bu başarıya giden yolun sadece sahadan geçmediğini dile getirmiştik.
Sahada aslanlar gibi mücadele eden takımımızın önündeki en büyük engelin maddi destek olduğunu bildiğimiz için “Şimdi Değilse Ne Zaman” diyerek tüm şehrin ve şehir dışında yaşayan hemşerilerimizin katkılarını vereceği bir destek kampanyası başlatmıştık.
Bu kampanyamız başta Elazığ Valimiz Sayın Numan Hatipoğlu, Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları, İş insanlarımız, STK’larımız ve hemşerilerimiz tarafından takdirle karşılanmış ve önemli bir başarı yakalanmıştı.
Gerçekleştirdiğimiz yardım kampanyasında yaklaşık 23 milyon gibi önemli bir destek sağlanmıştı.
Bu desteklerin 3 milyon lirasını daha önce kulübe teslim etmiştik. Bugün de 7 milyon TL’yi teslim ederek toplamda 10 milyon TL’yi kulübümüze teslim etmiş olduk.
Büyük meblağda bağışta bulunan firma ve iş insanlarımız da yakın zamanda vaatlerini yerine getirecek ve hedeflediğimiz miktardaki nakdî desteği kulübümüze aktarmış olacağız.”

“ELAZIĞ SEVDALISI OLMAK, ŞEHRİN SORUNLARINA SAHİP ÇIKMAKTIR”

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Elazığ’ın ekonomik kalkınması yanında markalaşması ve bilinir olması adına önemli adımlar attıklarını ifade eden Başkan Alan, “Elazığ sevdalısı olmak ve şehrin hizmetkârı olmak, Şehri sevmek, şehrin sorunlarına duyarlı olmak hatta sahip çıkmaktan geçer. Bizler her konuda adım atmakla kalmıyor şehrin dinamiklerini, STK’larını harekete geçirme noktasında öncü olmaya gayret ediyoruz.  Bizlerin bu heyecanına ortak olan ve katkı sunan Başta Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız, İş insanlarımız STK başkanlarımız ve tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.
“ŞEHRİN KENETLENMESİE BİZİ OLDUKÇA MUTLU ETTİ”
Elazığspor’un perşembe günü Van’da hem kendileri hem de şehrimiz adına önemli bir maça çıkacağını ifade eden Başkan Alan; “Bugün kendilerinde gördüğüm moral ve motivasyon, yönetici ve teknik heyetimizin hedefe kenetlenme duyguları bizleri oldukça mutlu etti.
İnanıyorum ki takımımız Van’dan zaferle dönecek ve göğsümüzü bir kez daha kabartacaklardır.
Perşembe günü şehrimiz bordo beyaza bürünecek, şehrimizdeki her bir hemşerimiz gönlü ve kalbi Elazığspor için atacaktır. Sevgili futbolu kardeşlerim,
Sizlerin bugüne kadar ortaya koyduğu mücadele azmini Perşembe günü de ortaya koyacağımızdan hiçbir şüphemiz yok.
Şehrin gönlü ve duası sizinle olacak.
Arkanızda Elazığspor’a gönül vermiş milyonların gücü ile sahaya çıkıp ve bu maçı alacağınıza inanıyoruz.
Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Vurduğunuz gol, yolun sonu şampiyonluk olsun.” Dedi.

“ELAZIĞ HALKI ELAZIĞSPOR ÇATISI ALTINDA BİRLEŞTİ”
Elazığspor çatısı altında birleşmiş bir Elazığ gördüklerini ifade eden Başkan Alan, “Bu bizi çok ziyadesiyle mutlu ediyor. Ne kadar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Ben sizlerin nezdinde tüm STK'larımıza, Sayın Valimize, Sayın Belediye Başkanımıza,  Sayın Gürsel Erol vekilimize ve bu kampanyaya katılıp bizlere destek olan çok kıymetli iş adamlarımıza tekrardan teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar.

BAŞKAN YILMAZ: “İDRİS BAŞKANIMIZ HER DÖNEM ELAZIĞSPOR’UN DESTEKÇİSİ OLDU”

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ın Elazığspor için başlattığı kampanya ve bunun takım yönetimine takdiminden dolayı teşekkür eden Elazığspor Başkanı Ahmet Fethi Yılmaz, “ Sayın Başkanım, bizi buraya davet edip kampanyanın halen devam ettiği bir süreçte hiç bekletmeden bize 10 milyonluk bir çeki takıma takdim ettiniz. Bundan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.  Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız sadece bu kampanya ile değil, hem bu sezon hem de geçmiş sezonlarda her zaman çok sevdiği ve geçmişte yöneticilik yaptığı Elazığspor’un yanında oldu. Kendisi Elazığspor'u çok çok seviyorve sürekli takip ediyor. Maçları da beraber izliyoruz kendisiyle. Her zaman yanımızda olduğu için ben kendisine hakikaten sizlerin huzurunda da, kamuoyunun huzurunda da minnettarlığımı ve şükranlarımı arz ediyorum. Çok teşekkür ederiz Sayın Başkanım. Allah razı olsun. Teşekkür ederiz. Bizler de tabii elimizden gelenin en iyisini hem ben hem yönetim kurulu üyelerim hem de oyuncu grubundaki arkadaşlarım ve teknik heyetim olarak yapmaya gayret gösteriyoruz. Allah bu yolda bizi muzaffer eyler diye düşünüyoruz. Şimdiye kadar arkadaşlarımız, oyuncularımız ve teknik heyetimiz çok güzel işler çıkardı. Bundan sonra da çıkaracaklarına ben canı gönülden inanıyorum.” Dedi.

Bakmadan Geçme

Harput Sancak Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
0 532 155 92 03
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!