Başkan Cömertoğlu'ndan Bayram Sonrası Esnaf Ziyareti

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Ramazan Bayramı sonrasında işyerlerini ziyaret ederek esnafların ve vatandaşların bayramını kutladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Başkan Cömertoğlu, Ramazan Bayramı sonrasında esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlar ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Hayırlı ve bol kazançlar dilediği esnafların bayramlarını tebrik eden Cömertoğlu, vatandaşlarla ve esnaflarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi.
Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, her bayram olduğu gibi bu yıl da bayram sonrası esnafı ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Başkan Cömertoğlu, bir araya geldiği esnaf ve vatandaşların bayramlarını tek tek kutladı. Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Haluk Cömertoğlu, Ramazan Bayramı’nın tüm dünyaya birlik, beraberlik, barış, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesi dileğinde bulundu. Başkan Cömertoğlu’nu aralarında görmekten dolayı mutlu olduklarını ifade eden esnaf ve vatandaşlar, hizmetlerinden dolayı Başkan Cömertoğlu’na teşekkürlerini sundu.
Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’na esnaf ziyaretinde Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Muharrem Yedekci ve Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Erdem’de eşlik etti.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN