Başkan Gürkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Programına Katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle düzenlenen programda gazetecilerle bir araya geldi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti bir program düzenledi. Malatya’dan ve il dışından birçok gazetecinin bir araya geldiği programa katılan Başkan Gürkan, gazetecilerin toplumdaki olayların tarafsız ve objektif aktarılması noktasında önemli bir görev ifa ettiğini söyledi.
Sinevizyon gösterimi ile başlayan gecede açılış konuşmalarını yapan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Mehmet Aydın, “ Halkın gözü kulağı olan, zor şartlar altında çalışan değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Gazetecilik onurlu ve çok anlamlı sorumluluklar taşıyan bir meslek. Basın sektörü yazılı ve görsel boyutunun yanı sıra sanal ortamda da etkinliğini her geçen gün artırmakta olup demokrasimizin güçlenmesine katkı sağlıyor. Bu gelişmede şüphesiz en büyük pay görevini fedakârca yapan basın çalışanlarına ait. Basının daha ileriye gitmesi için maddi beklentiler doğrultusunda haber yapılmamalı, her zaman adil ve adaletten yana olmalıyız. Gazetecilik mesleğine emek ve gönül veren tüm basın mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir meslek yaşamı diliyorum. Ebediyete intikal eden değerli basın mensuplarını rahmetle anıyorum” dedi.
Programa katılan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da gazetecilerin 10 Ocak Gazeteciler gününü kutlayarak sağlıklı ve mutlu günlerde bir arada olma temennisinde bulundu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN