Başkan Gürkan'dan Mevlid Kandili Mesajı

Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (SAV) dünyaya teşriflerinin, yıl dönümünde bir Mevlid Kandilini daha idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (SAV) dünyaya teşriflerinin, yıl dönümünde bir Mevlid Kandilini daha idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Başkan Gürkan, "Peygamber Efendimizin dünyaya teşrif ettiği gece olan Mevlid Kandili, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularımızın daha da pekişmesine, güçlenmesine vesile olacak en müstesna gecelerden biridir. 
Ahlakıyla, hoşgörüsüyle, adaletiyle, merhametiyle, bütün insanlığa kucak açan Hz. Peygamberimizin öğütlerine uymalı ve onun yolundan gitmeye özen göstermeliyiz. Bir Müslüman olarak Peygamber Efendimizin bütün güzel ahlâklarını örnek alarak kendimizi O’nun güzel ahlâkıyla donatmalıyız. İşte kandiller bu anlamda bir fırsat ve hatırlatma vesilesi olmaktadır. 
Mevlid Kandilinin, Malatya’mıza, ülkemize gönül coğrafyamıza ve tüm İslam âlemine huzur ve mutluluk getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN