Başkan Gürkan Doğanyol'da Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Doğanyol İlçesi Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelerek, 2023 yılı içerisinde Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede yapılması planlanan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Doğanyol Belediyesinde gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yanı sıra MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Hakan Demir, ilgili daire başkanları, şube müdürleri ve muhtarlar katıldı. 

Toplantıda açıklamalarda bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Doğanyol ilçemiz yenilenen bir ilçemiz oldu. Evleriyle, kurumlarıyla, kuruluşlarıyla, altyapısı, üstyapısıyla ve çevre düzenlemesiyle gerçekten de takdire şayan hizmetler yapılıyor. Bizlerde her konuda Doğanyol Belediye Başkanımız Hakan Bay’ın yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Her konuda çalışmalarında başkanımızın yanında olacağız. Başkanımızın tespit ettiği sorunların giderilmesi içinde elimizden gelen gayreti ve çabayı göstereceğiz. Muhtarlarımızın toplantımızda görüş ve düşüncelerini alacağız. Arkadaşlarımız 2023 yılı için yapacağımız çalışmaların bir taslağını hazırladılar. Muhtarlarımızdan da alacağımız görüş ve önerilerini değerlendirerek programımızda yapacağımız revizyonlar, rehabilitasyon veya eklemeler ne ise değerlendireceğiz” diye konuştu.

İstişare toplantısında konuşan Doğanyol Muhtarlar Dernek Başkanı Bekir Conker, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın çalışmalarını yakinen takip eden birisiyim. Doğanyol ilçemizin muhtarları ve halkımız adına başkanımıza teşekkür ediyorum. Yarım kalan çalışmalarımızın da en kısa zamanda tamamlanacağına inanıyoruz. Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

MASTÖB Malatya Şubesi Eski Başkanı Murat Cengiz ise, “Sayın Başkanımız Doğanyol’a gerçekten büyük emekler verdi. Büyükşehir Belediyesinin ve Doğanyol Belediyesinin ulaşmadığı köy, mahalle kalmadı. Selahattin Başkanımız, Doğanyol’dan, Doğanşehir’den, Hekimhan’dan, Arguvan’dan, Kale’den bütün ilçelerde aynı mesafede ayrım yapmadan aynı hizmetleri hiçbir mezhep ayrımı yapmadan, siyasi parti ayrımı yapmadan bir bütün olarak kabul edip hizmeti öyle götüreceğim demişti. Bugün başkanımızın söylediği şeylere şahitlik ediyoruz ki Malatya’nın hiçbir noktasında bir ayrımcılık yapmadı. Eğer birileri benim mahallemde, ilçemde sorun var diyorsa mutlaka o sorunlar iletilmemiştir. Büyükşehir Belediyemize iletilen bütün sorunlar çözülüyor. Allah Başkanımızdan razı olsun. Başkanımız Malatya’ya birliği, beraberliği, kardeşliği aşıladı. Allah Başkanımızın yolunu açık etsin” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın başkanlığında gerçekleştirilen istişare toplantısında Doğanyol İlçesi Mahalle Muhtarları, mahalleleriyle ilgili 2023 yılında yapılacak olan çalışmalarla ilgili talep ve önerilerde bulundu. Başkan Gürkan, muhtarların talep ve önerilerinin değerlendirileceğini ve 2023 yılı içerisinde ilgili daire başkanlıklarının çalışmaları yapacağını söyledi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN