BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZHASEKİ İLE BİRLİKTE ESNAF VE VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ'ı ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki ile birlikte hem esnaf ve vatandaşlarla buluştu hem de şehir genelinde yürütülen çalışmalara ilişkin incelemelerde bulundular.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Başkan Şerifoğulları AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve milletvekili adayları ile birlikte Saray Cami çevresi ve Bakırcılar Sokak’ta esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek taleplerini dinlediler. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ziyaretlerde vatandaşlarla sohbet eden Özhaseki, 14 Mayıs Seçimleri'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti için destek istedi. 

ÖZHASEKİ’DEN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEBRİK
Başkan Şerifoğulları ile birlikte Elazığ Belediyesi’nin şehir genelinde yürüttüğü çalışmalara ilişkin incelemelerde de bulunan Özhaseki, Elazığ'da büyük bir değişimin yaşandığını ifade ederek, başta kent meydanları olmak üzere şehre kazandırılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı tebrik etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN