Başkan Şerifoğulları: 'Çocuklar Hepimizin Ortak Emanetidir'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102'nci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Başkan Şerifoğulları mesajında şu ifadelere yer verdi:

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Gazi Meclisi'miz Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102’nci yılını kutlamanın gururunu yaşıyoruz. 23 Nisan 1920, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin değerleri ve milletiyle sarsılmaz bir bütün olduğunun tüm dünyaya bir kez daha deklare edildiği gündür. Ne mutlu bizlere ki şehit kanıyla yoğrulmuş bu kutlu vatanın evlatlarıyız. Ülkemizin ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve gençlerimize iyi bir gelecek sunabilmek, milli ve manevi değerler aşılayarak ülkesine ve milletine faydalı bireyler olmasını sağlamak hepimizin sorumluluğundadır. Her zaman ifade ettiğimiz gibi çocuklar bizlerin kırmızı çizgisidir ve bütün insanlığın da ortak emanetidir.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'mizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bütün silah arkadaşlarını rahmet ve şükranla anıyorum. Bugünümüzü anlamlandıran, yarınlarımızı ise şekillendirecek olan bütün çocuklarımızı da sevgiyle kucaklıyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN