BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ELAZIĞ BELEDİYESİ GENÇLİK FESTİVALİ'NDE BİNLERCE GENÇ İLE BİR ARAYA GELDİ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğuları, Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi'nin Sivrice'de yer alan Elazığ Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirdiği Gençlik Festivali'ne katılarak binlerce genç ile bir araya geldi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Göl manzaralı, yeşil ve ferah bir alanda gerçekleştirilen festivale, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Murat Öz, Elazığ Belediye Gençlik Meclisi Başkanı Uğur Celayir ve binlerce genç katıldı.
PROGRAM EMRAH GÜLLÜ KONSERİ İLE BAŞLADI
Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini sürdüren Elazığ Belediyesi, geleneksel hale gelen Yaz Şenlikleri’nin yanı sıra Belediye Meclislerinin düzenlediği organizasyonlar ve festivaller ile şehrin sosyal hayatına katkı sunmayı sürdürüyor. 
Bu kapsamda Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi’nin gençlere moral ve motivasyon olması açısından Sivrice Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği Gençlik Festivali, Elazığlıların severek takip ettiği Emrah Güllü konseri ile başladı. Konserde, şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden gençler halaylar çekip gönüllerince eğlendiler. 
GENÇLER ALANA ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİYLE KATILDI
Binlerce gencin Elazığ Belediyesi tarafından sağlanan ücretsiz ulaşım hizmetiyle Sivrice’de misafir edildiği festivalde gençler, langırt, masa tenisi, minyatür kale maç, voleybol, dart, tabu, jenga, halat çekme gibi çeşitli oyunlar oynadılar. Festival, mangal programı ve ikramlarla devam etti.
BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI GENÇLERLE LANGIRT OYNADI, TÜRKÜ SÖYLEDİ
Konser esnasında alandaki gençleri ziyaret eden Başkan Şerifoğulları’na gençler de yakın ilgi gösterdiler. Kendileri için organize edilen program dolayısıyla memnuniyetlerini ifade eden gençler, Başkan Şerifoğulları’yla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Program sonunda ise gençlerle langırt oynayan Başkan Şerifoğulları, daha sonra onlarla birlikte Elazığ türküsü olan Ahçiği söyledi.
Elazığ Belediyesi olarak şehri daha yaşanılabilir bir kent durumuna getirmek ve daha ileri seviyelere taşımak için her alanda çalıştıklarını belirten Başkan Şerifoğulları, bu hedefe gençlerle birlikte yürümek ve onların fikir ve talepleri doğrultusunda ilerlemek istediğini kaydetti.
Önümüzdeki günlerde, Elazığ Belediyesi tarafından hayata geçirilen Cumhuriyet Meydanı’nda ulusal sanatçılarımızdan Tuğçe Kandemir ve Sinan Akçıl’ın iki büyük konserde sahne alacağını müjdeleyen Başkan Şerifoğulları, şehrin sosyal hayatına katkı sunmaya devam edeceklerini aktardı.
Kendilerine daima destek sunan, talep ve önerilerini dinleyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür eden Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Uğur Celayir ise yaz boyunca farklı etkinliklerle gençlerle bir araya geleceklerini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN