Başkan Şerifoğulları, Kent-Köy Yaşam Alanı'nda Muhtarlar ve Vatandaşlarla Buluştu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Çaydaçıra Mahallesi'ne kazandırılan Kent-Köy Yaşam Alanı'nda muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın 11 Ana Başlıkta 100 Projesi kapsamında şehre kazandırılan ve temiz havanın yeşille bütünleştiği Kent-Köy Yaşam Alanı, vatandaşların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Çaydaçıra Mahalle Muhtarı Hıdır Türkmen’in düzenlediği organizasyonda Elazığ Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan, Elazığ Merkez Köy Muhtarlar Dernek Başkanı Mahmut Ergün, Abdullahpaşa Mahallesi Muhtarı Yavuz Köse, Kültür Mahallesi Muhtarı Murat Biter, Şahinkaya Mahallesi Muhtarı Hıdır Şahin, Zafran Mahallesi Muhtarı Selahattin Kuşaksız ve Tadım köyü Muhtarı Bahattin Yıldırım ile Kent-Köy Yaşam Alanı’nda bir araya geldi. Muhtarlar ile birlikte Kent-Köy Yaşam Alanı’nda vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Şerifoğulları yoğun ilgi gördü.

Kent-Köy Yaşam Alanı’nın Çaydaçıra Mahallesi için önemli bir kazanım olduğunu ifade eden vatandaşlar, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ettiler.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, MİNİKLERLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Öte yandan Kent-Köy Yaşam Alanı’nda gönüllerince eğlenen çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Şerifoğulları, miniklerle bol bol hatıra fotoğrafı çekindi.

“KIYMETLİ HEMŞEHRİLERİMİZLE GÖNÜL KÖPRÜLERİMİZİ GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Elazığ için attıkları adımlarda daima vatandaşlarla istişare etmeye özen gösterdiklerini ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “Bulduğumuz her fırsatta kıymetli hemşehrilerimizle bir araya gelerek, talepleri yerinde tespit edip, çözüm yollarını hep birlikte istişare ediyoruz. Böylece, aziz şehrimiz Elazığ’ımızın geleceğini hep beraber inşa etmeye devam ediyoruz. Bu akşam da Çaydaçıra Mahalle Muhtarımız Sayın Hıdır Türkmen’in ev sahipliğinde, kıymetli muhtarlarımızla birlikte Elazığ’ımıza kazandırdığımız kalıcı yatırımlardan biri olan Kent-Köy Yaşam Alanı’nda hemşehrilerimizle bir araya geldik. Öncelikle, bizleri ilgiyle karşılayan vatandaşlarımıza her zaman yanımızda oldukları ve destekleriyle gücümüze güç kattıkları için teşekkür ediyorum. En büyük mutluluğumuz; şehrimize ilmek ilmek işlediğimiz yatırımlarımızdan kıymetli hemşehrilerimizin istifade ettiğini, kaliteli hizmetle buluştuklarını görmemizdir. Hizmetlerimizi adil bir anlayışla, şehrimizin her bir mahallesine ulaştırmaya devam ediyoruz. Şehrimizin dört bir yanında, her mahallesinde, her sokağında gönül, hizmet ve eser belediyeciliği anlayışıyla, bugüne kadar olduğu gibi daima aynı heyecan ve gayretle hizmet etmeye ve hemşehrilerimizle gönül köprülerimizi güçlendirmeye devam edeceğiz inşallah.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN