Başkan Şerifoğulları'ndan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, 'Milletimizin cesaretiyle birlik ve beraberlik içerisinde tarihe altın harflerle yazdığı 15 Temmuz kahramanlık destanının 6. yıl dönümünde 15 Temmuz şehitlerimiz başta olmak üzere tüm kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.' dedi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Başkan Şerifoğulları mesajında, şunları kaydetti:

“Binlerce yıldır aziz milletimizin kanlarıyla bizlere yurt olmuş bu vatan topraklarında 15 Temmuz gecesi yaşanan hain kalkışma, milletimizin şanlı direnişiyle geri püskürtülmüştür. Demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçen o karanlık gecede milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla 7’den 70’e kadın, erkek genç, yaşlı demeden meydanlara inerek tıpkı Çanakkale ruhuyla milli benliğine, milli iradesine kasteden; vatanına, bayrağına göz diken hainlere karşı tek vücut kıyama kalkmıştır. Aziz milletimiz; kendine yöneltilen uçaksavarlara, tanklara karşı canlarıyla siper olarak, içimizdeki ve dışımızdaki hainlere, milletimize diz çöktürme hayali kuranlara, bu kutlu vatan topraklarında gözü olanlara unutamayacakları bir ders vermiştir. Milletimiz yazdığı 15 Temmuz destanıyla milli iradesine ket vurulamayacağını, bu topraklarda şanlı bayrağımızın ilelebet dalgalanacağını, ezanların susmayacağını bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir.

İstiklal ve istikbalimize yöneltilen tarihimizin en büyük ihanetlerden biri olan 15 Temmuz hain kalkışmasını unutmadık, unutmayacağız. Bu ihaneti unutmayacağımız gibi yazılan şanlı destanın gururunu daima yaşayarak gelecek nesillere taşıyacağız.

Tıpkı bin yıldır olduğu gibi bundan sonra da vatanımıza, irademize, bayrağımıza göz dikenlere göz açtırmayacağız. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın.

Milletimizin cesaretiyle birlik ve beraberlik içerisinde tarihe altın harflerle yazdığı 15 Temmuz kahramanlık destanının 6. yıl dönümünde 15 Temmuz şehitlerimiz başta olmak üzere tüm kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN