BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI'NDAN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutlayan Başkan Şerifoğulları, mesajında şunları kaydetti:

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

“Muhtarlık müessesi demokratik kültürümüzün en köklü ve temel yapı taşlarından birisidir. Yerel yönetimlerin ilk halkası olan ve hizmetin vatandaşa ulaşmasında kilit noktada yer alan muhtarlarımız, daima yol arkadaşlarımız olmuştur. Her alanda markalaşan ve hızla gelişen şehrimizde sorunların çözümünde, hizmetin vatandaşlarımıza ulaşmasında halkımızın sesi ve gözü olan muhtarlarımıza mesai mefhumu gözetmeksizin yürüttükleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da muhtarlarımızla her fırsatta bir araya gelerek şehrimizin geleceği için attığımız adımlara ilişkin istişarelerde bulunmaya ve gönül birlikteliğimizi en güçlü şekilde yaşatmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle aziz şehrimizde görev yapan köy ve mahalle muhtarlarımız başta olmak üzere tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü′nü en kalbi duygularımla kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN