Başkan Şerifoğulları'ndan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, 'Yurdumuzun dört bir yanında büyük bir özveri ve aşkla aydınlık ve güçlü yarınlarımızı inşa eden kıymetli öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum.' dedi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Başkan Şerifoğulları, mesajında şunları kaydetti:

“Dünyanın dört bir yanında tüm medeniyetlerin saygın kabul ettiği bir meslek olan öğretmenlik, bir görevin çok çok ötesinde adanmışlıktır.

Öğretmenlik; her şart ve koşul altında eğiten, öğreten, hiçbir bahaneye sığınmadan her bir çocuğun içindeki cevheri sabırla işleyen ve sonuç itibariyle geleceği inşa eden kutsal bir meslektir. İnanıyoruz ki öğretmenlerimizin, ilmin ve bilimin ışığında yetiştirdiği, inancını, değerlerini, tarihini ve kültürünü tanıyan, sahip çıkan nesillerle ülkemiz her geçen gün çok daha güzel yarınlara taşınacaktır.

Yurdumuzun dört bir yanında büyük bir özveri ve aşkla aydınlık ve güçlü yarınlarımızı inşa eden kıymetli öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, tüm eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Başta şehit öğretmenlerimiz olmak üzere ahirete irtihal eden tüm öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN