Başkan Şerifoğulları'ndan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, 'Toplumun temel direği olan ve her alanda yaşamımıza değer katan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum.' dedi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, şunları kaydetti: “

Kadınlarımız, sevgileri, şefkatleri ve merhametleri ile yaşamımızın her anında yanımızda yer alan olan, cesaretleri ve güçleriyle her bir bireyi yaşama hazırlayan en değerli varlıklarımızdır. Kadınlarımız tarih boyunca siyasi, sosyal ve kültürel hayatımızda hep başrolde yer almış, hayatın her safhasında her türlü sorumluluğu paylaşmıştır. Kadim medeniyetimizin inşa ve ihyasında en önemli gücümüz olmuşlardır.

Elazığ Belediyesi olarak bizler de kadınlarımıza yönelik pozitif ayrımcılık sağlayan çalışmaları daima önceledik. Kadınlarımızın sosyal, ekonomik ve kültürel yaşamlarını zenginleştirecek projelerimizle onların yanında yer aldık ve almaya da devam ediyoruz.

Bu vesilelerle başta şehit anneleri ve eşleri olmak üzere; Toplumun temel direği olan ve her alanda yaşamımıza değer katan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN