Başkan Şerifoğulları'ndan Dev Spor Kompleksi Yatırımı

Altyapı'dan üstyapıya, ulaşımdan spora, eğitimden kültür ve sanata dair birçok vizyon projeyi hayata geçirerek vatandaşın hizmetine sunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın önemli bir projesi daha hayata geçiyor.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Proje çalışmaları tamamlanan ve Güney Çevre Yolu’nda inşaat çalışmaları devam eden yeni terminal binasının yanında inşa edilecek Elazığ Belediyesi Spor ve Yaşam Kompleksi’nin ihalesi 25 Ağustos Perşembe günü gerçekleştirilecek.

SPOR KOMPLEKSİ’NDE NELER VAR?

Hem bölgenin gelişimine değer kazandıracak hem de sportif anlamda yepyeni bir cazibe noktası niteliği taşıyacak olan Spor ve Yaşam Kompleksi, 100 bin m² alan üzerinde inşa edilecek.

Spor ve Yaşam Kompleksi bünyesinde; ışıklandırmalı sentetik saha, tartan atletizm pisti ve kapalı spor salonu ile yürüyüş ve gezinti alanları yer alacak.

Proje kapsamında; 18 bin m² alan üzerine tartan atletizm pisti, 8 bin m² alan üzerine ışıklandırmalı sentetik saha ve 4 bin m² alan üzerine ise kapalı spor salonu inşa edilecek.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “SPOR ALANINDA YAPTIĞIMIZ YATIRIMLARA BİR YENİSİNİ DAHA EKLİYORUZ”

Şehrin gelişimine ve değişimine değer katacak projeleri bir bir hizmete sunduklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Yapımı tamamlanan ve inşa çalışmaları devam eden projelerimizle şehrimizin çehresini değiştiriyor, hemşehrilerimizin yaşam kalitelerini artırıyoruz. Amacımız bu aziz şehri her alanda olduğu gibi sporda da çok daha farklı noktalara taşımak. Bu kapsamda spor alanında yaptığımız yatırımlara bir yenisini daha ekliyoruz. Şehrimizin birçok bölgesinde hayata geçirdiğimiz Spor Yaşam Merkezlerinin yanı sıra Güney Çevre Yolu'nda yeni yapılan terminal binamızın yanında 100 bin m² alan üzerine dev spor kompleksi inşa edeceğiz. Kısa süre içerisinde ihale çalışmalarını tamamlayacağımız ve hemen ardından inşa çalışmalarına başlayacağımız Spor ve Yaşam Kompleksi'miz bünyesinde; tartan atletizm pisti, ışıklandırmalı sentetik saha, kapalı spor salonu, yürüyüş ve gezinti alanları yer alacak. Şehrimizde sportif faaliyetlerin gelişimi adına bugüne kadar sağladığımız her türlü desteği aynı kararlılıkla bundan sonraki süreçte de sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN