Başkan Şerifoğulları'nın Ramazan Bayramı Mesajı 'Buruk Bir Bayram Yaşayacağız'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında yaşadığımız büyük deprem nedeniyle her zamankinden farklı buruk bir bayram yaşayacağımızı belirten Başkan Şerifoğulları, mesajını şu şekilde sürdürdü:

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

“Başta hemşehrilerim olmak üzere ülkem ve bütün İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Paylaşmanın, yardımlaşmanın ve dayanışmanın her zamankinden daha fazla anlam bulduğu ve yaşandığı bir Ramazan ayını tamamlayarak hep birlikte bayrama ulaşmanın huzurunu yaşıyoruz.

Bayramlar; birlik ve beraberliğimizi en güçlü duygularla yaşadığımız, sevgi, şefkat ve merhamet duygularını en yoğun haliyle hissettiğimiz özel zaman dilimleridir; fakat bu bayramı Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde yitirdiğimiz canların acısını yüreklerimizde hissederek geçireceğiz. 

BAYRAMI DEPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZLA BİRLİKTE GEÇİRECEĞİZ
Deprem sonrası ve Ramazan ayı süresince var gücümüzle vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret ettik. Depremden yoğun şekilde etkilenen şehirlerimizde kurduğumuz gönül sofralarıyla her gün binlerce depremzede vatandaşımızla ve hemşehrilerimizle birlikte iftar ve sahur yaptık. Her türlü şart ve koşulda merhamet ve dayanışma duygularıyla hareket ederek hizmetlerimizi gerçekleştirdik. Bu yıl çok daha duygusal yaşadığımız bir Ramazan ayını geride bırakarak bayrama eriştik. Bayram süresince de inşallah depremzede vatandaşlarımızın yanında olacak, kaybettiğimiz kardeşlerimiz için dualar edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit aileleri olmak üzere, bütün hemşehrilerimin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, birlik ve beraberlik içerisinde bir bayram geçirmeyi temenni ediyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN