Başkan Şerifoğulları Seçim Ziyaretlerini Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri öncesinde AK Parti Elazığ teşkilatı ve milletvekili adayları ile birlikte saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

2023 Seçimleri Milletvekili Aday Listesi'nin açıklanmasının ardından sahaya inen Başkan Şerifoğulları, AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Keban, Karakoçan, Kovancılar ve Palu ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Şehir merkezindeki esnaf ve vatandaşlara ziyaretlerini sürdüren Başkan Şerifoğulları, ziyaretlerinin dünkü ayağında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte Kuyumcular Çarşısı esnafı ile bir araya geldi. 
Ziyaretlerinde ülkenin geleceği adına tarihi bir öneme sahip 14 Mayıs seçimleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek isteyen Başkan Şerifoğulları,  “14 Mayıs’ta yapılacak seçimler, ülkemiz adına son derece kritik bir yol ayrımıdır. Cumhurbaşkanımız liderliğindeki AK Parti iktidarlarıyla milli sanayi hamlesinden ulaşıma, eğitimden sağlığa, güçlü dış politikadan terörle mücadeleye 21 yılda elde ettiğimiz tüm kazanımların korunması ve daha büyük hedeflerle Türkiye Yüzyılı inşasının başlaması noktasında hemşehrilerimizden en güçlü desteği bekliyoruz.  Çünkü vakit, kazandıklarımızı kaybetme vakti değil daha güçlü yarınları inşa etme vaktidir. Ülkemizin büyük hedefleri ve güçlü yarınları için bir ve beraber olmamızın önemini anlatmak için milletvekili adaylarımız ve teşkilatımızla birlikte 14 Mayıs’a kadar inşallah çalmadık kapı bırakmayacağız. Hemşehrilerimizin mahallelerine, sokaklarına, hanelerine ve gönüllerine konuk olacak, omuz omuza, gönül gönüle geleceğimizi konuşmaya devam edeceğiz. Bizim en büyük gücümüz 21 yıldır milletimizle kurduğumuz gönül köprümüzdür. Bu birliktelik ülkemize asırlık kazanımlar sağladı. Bu güçlü birlikteliğimizi bozmalarına müsaade etmeyeceğiz.
Elazığ’ımız her zaman Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye en güçlü desteği vermiştir. İnanıyorum ki ülkemizin güçlü ve aydınlık yarınları adına bu seçimlerde de desteğini sürdürecektir. 
14 Mayıs’ta Rabbimizin yardımı ve milletimizin desteği ile AK Partimizi zafere taşıyacak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde sağlam ve güçlü bir iradeyle Türkiye Yüzyılı hedefimize yürüyeceğiz.” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN