Başkan Şerifoğulları Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, hafta sonu mesaisi kapsamında Mustafapaşa ve Kızılay mahallelerini ziyaret etti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Başkan Şerifoğulları ziyaretlerinde hem yürütülen çalışmalara ilişkin incelemelerde bulundu hem de vatandaşlarla sohbet etti.

İlk olarak Şehrin doğu mahalleleri olan Kızılay Mahallesi, Gümüşkavak ve Çevre Yolu bağlantısını sağlayan 2500 metre uzunluğundaki Kazım Karabekir Caddesi’nin 1.200 metrelik bölümünde gerçekleştirilen yol genişletme çalışmalarını inceleyen Başkan Şerifoğulları, gelinen aşamaya ilişkin yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra aynı caddenin devamı olan ve Mustafapaşa Mahallesi’nden geçen 1300 metrelik kısmındaki asfalt serim çalışmalarını kontrol eden Başkan Şerifoğulları, yolun biran önce hizmete hazır duruma getirilmesi için ilgililere talimatta bulundu.

Birçok güzergâhın bağlantı noktasını oluşturan Kazım Karabekir Caddesi’nin, 3 gidiş 3 geliş olmak üzere toplamda 6 şeritli yol olarak hizmete sunulacağını aktaran Başkan Şerifoğulları, güvenli ve konforlu ulaşım noktasında şehri daha ileri seviyelere taşıyacak bütün adımları attıklarını kaydetti.

“UZUN ÖMÜRLÜ HİZMETLER GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Şehrin dört bir yanında devam eden belediye çalışmalarıyla Elazığ’ın gelişimine katkı sağladıklarını ifade eden Başkan Şerifoğulları,  şehrin ihtiyaçları doğrultusunda hareket ettiklerini ve yarınlarına hizmet edecek uzun ömürlü çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydetti.  Alt yapıdan ulaşıma spordan eğitime hayata geçirdikleri ve geçirmeyi hedefledikleri bütün çalışmalarda bu ilkeyi esas alarak ilerlediklerini kaydeden Başkan Şerifoğulları, daha sonra vatandaşlarla bir araya gelerek onların talep ve önerilerini dinledi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN