Battalgazi'de Yol Yapım Çalışmalarına Tam Gaz Devam

İlçede üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Battalgazi Belediyesi, Elmasuyu Mahallesi'nde bozulan yollarda bakım, onarım ve yama çalışması gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatları doğrultusunda ilçe genelinde yolları daha konforlu hale getirmek için çalışmalarına devam eden Battalgazi  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Elmasuyu Mahallesi’nde asfalt yama çalışması gerçekleştirdi. Talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda gerekli adımları atan ekiplerin çalışmaları vatandaşları oldukça memnun etti.
Başkan Güder: “Battalgazi’mizi Her Alanda Marka Haline Getirmeye Devam Edeceğiz”
İlçenin kalkınması adına vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamayı odak haline getirdiklerini belirten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi’mizin geleceğini sağlam temeller üzerine inşa ederken vatandaşlarımızdan gelen talepleri de hızlı ve ivedi bir şekilde yerine getiriyoruz. Geldiğimiz günden bugüne her bir mahallemizde toplumun her kesimine yönelik birbirinden önemli ve değerli, ilçemizin gelişimini sürdürmek, geleceğimizi inşa etmek ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek adına çalışmalar yaptık. Battalgazi’mizin geleceğini ilmek ilmek işlerken sorunların çözümü noktasında da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Battalgazi’mizi her alanda marka haline getirmeye devam edeceğiz” dedi.

“Dün Müracaat Ettik, Bugün Geldiler”
Elmasuyu Mahallesi sakini Abuzer Kaplan, “Biz 40 yıldır bu mahallede ikamet ediyoruz. Yapılan hizmetlerden, çalışmalardan memnunuz. Sorunlarımızı dinleyip çözüm için çabalayan Battalgazi Belediye Başkanı’mız Osman Güder’e çok teşekkür ederiz. Bu yama çalışmalarıyla kış ayları için bir nefes almış olduk. Belediyemiz mahallemizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak çalışmalar yapıyor. Bu hizmetler sayesinde mahallemizin ihtiyaçlarını anlayan ve hızlı bir şekilde çözüm üreten bir yaklaşım sergileniyor. Dün belediyemize müracaat ettik; bugün hemen geldiler. Bu hızlı dönüş ve ilgi, belediyenin vatandaş memnuniyetini öncelik olarak gördüğünü ortaya koyuyor” dedi. Bir diğer mahalle sakini Mustafa Karadere ise, “Mahallemizde tozun toprağın ortadan kalktığı için çok memnunuz. Özellikle yolların düzeltilmesi ve kış aylarında yaşadığımız sıkıntıların giderilmesi konusunda belediyenin gösterdiği çabayı takdir ediyorum. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve tüm belediye çalışanlarına mahallemizdeki yaşam kalitesini artırmak için gösterdikleri çaba ve hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Mahallemizin ihtiyaçlarına duyarlılıkla yaklaşarak, yaşam kalitemizi artırmak adına önemli adımlar attılar” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN