Bedri Yücel'in İlk Kitabı 'GINDIRLANİK GİDİK' Çıktı

Yazar Bedri Yücel'in mizahi bir dil ile kaleme aldığı yeni kitabı çıktı. kitap yakın zaman tüm kitap evlerinden temin edilebilecek.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

“Bir Garip Bedo” mahlaslı Bedri Yücel’in ilk kitabı “Gındırlanik Gidik” okuyucular ile buluştu.
Yazar Bedri Yücel, “Gındırlanik Gidik” isimli kitabını son üç yıl içerisinde yazdığı köşe yazılarını mizahi bir dil kullanarak kaleme aldı.

Yazar Bedri Yücel, kitabının içeriğinde bulunan yazılar ile ilgili bilgiler verdi.
Üç yıldır yazdığımız köşe yazılarını bir araya getirdim. 2020- 2023 yılları arasında  Elazığ’da meydana gelen olaylar, kültür, sanat, tarih ve şehrimizde tanınan kişiler  başta olmak üzere aklınıza ne gelirse bu kitabın içerisinde yer verdik. Kitabımız ilk olarak 4. Elazığ Kitap Fuarı’nda okurlarımızla buluştu. İnsanlar kitabımıza çok büyük ilgi gösterdiler Kitabıma ilgi gösteren ve bizleri fuarda ziyaret eden tüm dostlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.  Kitabımız yakın zamanda tüm seçkin kitap  mağazalarında ve internet satış mağazalarında yerini alacak. 

Telmih  Kitap Genel Yayın Yönetmeni Talat Özer, kitabın 4. Kitap fuarında okuyucuların ilgisini çektiğini söyleyerek, kitap hakkında bilgiler verdi.

Telmih Kitap olarak yayına hazırladığımız “ Gındırlanik Gidik” adlı  kitabımız yıllar sonra şehrimizde çıkan  herkesin özlediği bir mizah kitabı oldu. Fuarda insanların yüzünü güldüren belki de tek kitaptı. İsmi de şehrin kültürel değerlerine sahip olan bir şekilde seçildi. Elazığ  Ağzı herkesin dikkatini çeken  bir nitelikte. Bu zenginliği kitabın isminde yer vermek bizler kadar şehrimizin insanını da mutlu etti.  Kitabın ünü kısa bir sürede Türkiye sınırlarına ulaştı. Kitabımıza yurtdışından da büyük ilgi var.  Bu güzel esere sahip çıkan tüm Elazığ halkına ve tüm  mizah severlere teşekkür ediyoruz. Kitabımız yakında tüm seçkin kitap mağazalarında olacak.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN