Çimentonun Devleri Elazığ'da Bir Araya Geldi

7'incisi düzenlenen 'Türkçimento Anadolu Buluşmaları' etkinliği 22 Kasım Çarşamba Günü Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleştirildi…

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ'da Geleneksel Türk Çimento Anadolu Buluşmaları etkinliğinin 7'ncisi Elazığ Ticaret Sanayi Odası'nda düzenlendi.

TürkÇimento’nun her yıl düzenlendiği “TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları” etkinliğinin 7. gerçekleştirildi. Elazığ’ın ev sahipliği yaptığı “TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları” etkinliği 22 Kasım Çarşamba günü Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda yapıldı.  Panele; Türk Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Türk Çimento Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nihat Özdemir ile Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı ve Türk Çimento Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Açık konuşmacı olarak katılım sağladı.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, toplantının amacının sektördeki engelleri aşmak, karşılaşılan zorlukları görmek ve birlikte hareket ederek daha güçlü adımlar atmak olduğunu belirterek;  “Çok değerli Türk Çimento Yönetim Kurulu Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Saygıdeğer akademisyenler, değerli öğrenciler, sayın Katılımcılar, hanımefendiler, beyefendiler, kıymetli basın mensuplarımız; sözlerime başlarken, Türk Çimento'nun değerli temsilcileriyle bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum.

 “ETSO OLARAK, ANADOLU BULUŞMALARI SERİSİNE EV SAHİPLİĞİ YAPMAKTAN GURUR DUYUYORUZ”

Bu toplantıda, çimento sektörünün önemli isimleri, faaliyet alanları hakkında bizlere çok kıymetli bilgiler sunarak, sektörün sorunlarını tartışacak ve bu sorunlara çözüm yolları geliştireceklerdir.

Bu kıymetli buluşmanın amacı, sektörün önündeki engelleri anlatmak, karşılaştığı zorlukları görmek ve birlikte hareket ederek daha güçlü adımlar atmaktır. Türk Çimento'nun değerli Yöneticileriyle birlikte, bugün burada Elazığ ve bölgemizdeki çimento sektörünün geleceğini şekillendirme yolunda önemli atacağımıza inanıyorum. Elbette, bu değerli toplantıya katılımlarıyla şeref veren Türk Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yücelik Beyefendiye, Limak Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nihat Özdemir Beyefendiye, Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık hanımefendiye ve duayen Gazeteci Ekonomi Gazetesi Genel Koordinatörü sayın Vahap Munyar beyefendiye teşekkürlerimi sunuyorum. Değerli konuşmacılar, sevgili katılımcılar, ben bu duygu ve düşünceler ile bugün burada olmaktan dolayı büyük bir heyecan duyuyor, verimli bir toplantı geçirmeyi temenni ediyorum. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odamıza hoş geldiniz, şerefler verdiniz, sağ olun, var olun” dedi.
 

Kaynak: Günışığı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN