Cumhuriyet Mahallesi'nde Kapsamlı Temizlik Gerçekleştirildi

Elazığ Belediyesi, 46 araç ve 170 personelle gerçekleştirdiği temizlik kampanyası doğrultusunda, Cumhuriyet Mahallesi'nde geniş kapsamlı temizlik çalışması yaptı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Şehrin dört bir yanında günlük temizlik çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirlenen program doğrultusunda her hafta mahallelerde temizlik kampanyası gerçekleştiriyor. Temizlik kampanyası kapsamında ekipler; bu hafta, Cumhuriyet Mahallesi’nde geniş kapsamlı temizlik çalışması yaptı. 
CUMHURİYET MAHALLESİ’NDE 46 ARAÇ VE 170 PERSONELLE KAPSAMLI TEMİZLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Cumhuriyet Mahallesi’ndeki ana arterler, sokaklar, cadde ve parklarda süpürme ve çöp toplama işlemi yapan Elazığ Belediyesi ekipleri tarafından, cami ve mescitlerde halı yıkama ve konteynerlerde bakım, onarım çalışmaları gerçekleştirildi. Temizlik çalışmalarında 8 adet vakumlu, 2 adet buharlı, 4 adet arazöz, 30 adet HSÇK (Hidrolik Sıkıştırmalı Çöp Kasası) çöp aracı, 1 adet cami halılaarını yıkıma aracı, 1 adet konteyner bakım ve onarım aracı yer aldı ve toplam 170 kişilik ekip ile mahalle genelinde hijyen sağlandı.
Elazığ Belediyesi tarafından, yoğun bir şekilde devam eden temizlik kampanyasını memnuniyetle karşılayan vatandaşlar, kapsamlı temizlik çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek Elazığ Belediyesi’ne teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN