Eaton, Geleceğin Endüstrileri Sempozyumu ve Sergisi'ne Katıldı

Güç yönetimi şirketi Eaton, 10-11 Kasım tarihlerinde İzmir'de düzenlenen Geleceğin Endüstrileri Sempozyumu ve Sergisi'nde yer aldı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Editör

Çok sayıda markanın katılımıyla gerçekleşen sempozyumda, Endüstri 4.0 ile yakından ilişkili olan, sanayide akıllı üretim ve dijital dönüşüm, endüstriyel IoT çözümleri ve sanayi sektöründe dijitalizasyon gibi konu başlıkları yer aldı.

Eaton’ın sempozyumda sunduğu konuların başında tesislere en üst seviyede koruma sağlayan, Endüstri 4.0 uyumlu xEnergy Akıllı Alçak Gerilim Pano Sistemleri oldu. Firmanın konusunda uzman mühendislerinin gerçekleştirdiği seminerlerde, endüstriyel tesisleri besleyen Alçak Gerilim Pano Sistemlerinde elektriksel güvenliği uluslararası standartlar ile uyumlu bir şekilde arttıran sistemleri ve çözümlerini ziyaretçilere anlattı.

Seminerlere katılan misafirler Alçak Gerilim Pano Sisteminde ark koruması sağlayan Arcon koruması, kestirimci bakım sağlayan Diagnose teşhis sistemi, sistemin sağlıklı çalışmasını izlemek ve analiz etmek üzere tesislerde verileri aktaran yalın kablolama sistemi Smartwire-DT akıllı kablolama sistemleri hakkında detaylı bilgi edindiler.

Eaton Elektrik Ülke Müdürü Yılmaz Özcan, sempozyumda katılımcı olarak yer almaktan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. Endüstrinin geleceğinde var olmak için gerekli olan köklü değişimler, teknolojik gelişimler, endüstriyel süreçlerin ileri düzeyde otomasyonu ve akıllı fabrikalar ile ilgili yatırımlar üzerinde durulan sempozyuma katılan markalar, endüstrinin geleceğini şekillendirmekte kararlı olduklarını belirtti ve ekledi: “Hızla değişen, dönüşen ve dijitalleşen çağa ayak uydurmayı misyon edinmiş durumdayız. Endüstriyel sektördeki kullanıcılara ve geleceğin mühendislerine bu etkinlikte yenilikçi ürünlerimizden bahsetmek ve onların yoğun ilgisini görmekten oldukça mutluluk duyuyoruz. Kullanıcılara Eaton’ın iMCC akıllı pano sistemleri ile tesislerinde dijitalleşme, servis ve korumayı en üst düzeye çıkarmalarını tavsiye ediyoruz” dedi.

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN