Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatyalı Esnafa KOSGEB Desteği Sürecek

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, KOSGEB tarafından deprem bölgesine sağlanan finansman desteğinin devam edeceğini söyledi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ ULAŞIM İMKANI

Elazığ Belediyesi, hafta sonu gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek öğrencilerin ulaşımda aksaklık yaşamamaları için ücretsiz ulaşım imkânı sunacak.

YKS’ye Girecek Öğrencilere Ulaşım Ücretsiz

Malatya Büyükşehir Belediyesi, bu hafta sonu yapılacak olan 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavına (2024-YKS) girecek öğrencilerin, MOTAŞ’a ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanacağını açıkladı.

Bil Bakalım Bilgi Yarışması’nda Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim ve Kültür Tesisleri Şube Müdürlüğünce 18 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00’da Kongre Kültür Merkezi Kemal Sunal Salonunda ‘Bil Bakalım Bilgi Yarışması’ düzenlendi.

Ejder Açıkkapı, Esnafımızın Taleplerine Duyarsız Kalmamız Söz Konusu Değil

AK Parti Elazığ Milletvekili , TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, Elazığ esnafının çağrısına duyarsız kalmayarak kredi faiz oranlarıyla ilgili girişimlerde bulunduklarını, gelişmeleri kamuoyu ile paylaşacaklarını açıkladı.

Doğanşehir Belediyesi'nde Eserlerin Toplu Açılışı Gerçekleşti

Doğanşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete sunulan hizmet ve yatırımların açılışı Doğanşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası’nda düzenlenen toplu açılış töreniyle gerçekleştirildi.

Gece Terleyerek Uyanıyorsanız, Dikkat!

Vücudumuzun ısısını kontrol etmek için gerekenden fazla ter salgılaması ‘aşırı terleme’ tıp dilinde de hiperhidroz olarak tanımlanıyor.

Elazığ'da Vefat Edenlerin Listesi

Elazığ Belediyesi Mezarlık Müdürlüğünden Alınan Bilgiye Göre Elazığ'da Bu Gün 11 Kişi Vefat Etti.

Kafalar Karışık

Yeni düzenlemeyle birlikte kafe ve restoran işletmeleri, müşterilere fiyatları daha şeffaf bir şekilde sunabilmek için giriş kapılarında ve masalarda fiyat listesi bulundurma zorunluluğu getiril

Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, Emeklileri Yalnız Bırakmadı

Bağımsız Emekliler Sendikası Elazığ Şubesi, emeklilere yapılan düşük zamları protesto etti. Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın’da yapılan protesto gösterisine katılarak emeklilere destek olarak onlar için hazırladığı projeleri anlattı.

Ekmeğe Zam Geldi

Başkan Güder, Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçede kurulan semt pazarlarında esnafları ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Güder, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek talepleri dinledi.

Emaneti Geri Alma Zamanı

Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Bedri Özer, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler seçimlerinde MHP’den Elazığ Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Başkan GÜRKAN: Sivas, Kayseri ve Ankara Yoluna Ulaşabilecek Bir Erişim Aksı Ortaya Çıkarttık

Yeşilçam Caddesi’ni ve Güldal Akşit Bulvarı’nı Kuzey Kuşak Yolu’na bağlayacak olan yol çalışmalarını inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çalışmalar tamamlandığında, trafikte zaman tasarrufu anlamında önemli bir görevin yerine getirileceğini söyledi.

Johnson Health Tech Türkiye’de % Büyüdü

Johnson Health Tech globalde 1,500 milyar USD ciroya koşarken 2023’te Türkiye’de % büyüdü.

Büyükşehir Belediyesinden Yeni İş Makinası Alımı

Büyükşehir Belediyesinin Araç Filosu Her Geçen Gün Güçleniyor

Toplam 641 haber.