Ejder Açıkkapı 'Gençlerimize Faizsiz Kredi İmkanı Geliyor'

AK Parti Elazığ Milletvekili , TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı, deprem bölgesindeki gençlerle başlayacak pilot proje ile evlenecek gençlere faizsiz kredi imkanı sağlanacağını söyledi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası müjdeli haberi verdiğini hatırlatan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Açıkkapı, Elazığ'ın da aralarında bulunduğu deprem bölgesinin pilot bölge olacağını , gençlere tanınacak faizsiz kredi imkanıyla bu bölgedeki gençlerin yuva kurmalarında kolaylık tanınacağını belirtti.

Bu güzel proje için başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini vurgulayan Açıkkapı, "Cumhurbaşkanımız , Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan gençlerimizin yanında olmaya, onların sesine kulak vermeye devam ediyor. Deprem bölgesinde başlayacak olan pilot projeyle, hükümetimiz evlatlarımızın yuva kurmalarına yardımcı olacak, onların bir sorununa daha çözüm üretmiş olacak. Yine gençlerimize ücretsiz internet ve diğer seçim vaatleri de bir bir yerine getiriliyor, getirilecek. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a ve AK Partimize sahip çıkan gençlerimizi yüz üstü bırakmadık, bırakmayacağız. " diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere yönelik faizsiz kredi imkanıyla ilgili şunları söylemişti:

Yeni evlenen çiftlere, Aile ve Gençlik Bankası'ndan karşılanmak üzere faizsiz kredi imkanı sunacağız. Aile ve Gençlik Bankası gelirleri tesis edilene kadar, bu uygulamayı pilot proje olarak deprem bölgesinde başlatacağız. Genç depremzedelerimizin yuva kurmalarına yardımcı olacak bu önemli projemizin de hayırlı olmasını diliyorum.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN