Elazığ'a Yeni Minibüsçüler Sitesi Kazandırılıyor!

Elazığ Esnaf ve Sanatkârlar Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak, Elazığ'da yeni bir minibüsçüler sitesi inşa edileceğini açıkladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın da desteğiyle, Elazığ Esnaf ve Sanatkârlar Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak, esnafın ihtiyaçlarını gözeterek yeni bir minibüsçüler sitesi inşa edileceğini ve inşaat öncesinde tüm işlemlerin tamamlandığını açıkladı.

Albayrak, “Esnafımızın daha iyi koşullarda hizmet verebilmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” diyerek,  araştırma, saha incelemesi ve etütleri tamamladıklarını ve site inşaatının temelinin kısa sürede atılacağını belirtti. Karma Oda olarak, konunun en başından son aşamasına kadar Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile daima iletişim halinde olduklarını belirten Albayrak, "Esnafımızın sıkıntılarına, ihtiyaçlarına ve isteklerine imkanlarımız dahilinde çözüm üretmek için buradayız. Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları da daima bizim yanımızda yer almış ve desteklerini hiç esirgememiştir. Kendilerine şahsım ve esnaflarımız adına çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Yeni Minibüsçüler Sitesi'nin, minibüsçü esnafı ve şehir için hayırlı olmasını dileyen Albayrak, Belediye Başkanı Şerifoğulları'na desteklerinden dolayı teşekkür etti.
 

Kaynak:Yeni Ufuk

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN